Twilight Fashion Guide за мъже – Джейкъб Блек

By | August 21, 2022

За кой отбор гласуваш – Едуард или Джейкъб? Публиката изглежда разделена по средата на предпочитанията към вампирите или върколаците. За глутницата върколаци е по-лесно, отколкото си мислите, да получите този вид на Джейкъб Блек.

Стил Върколак

Съществуването на Здрач върколак се основава единствено на близостта на техния смъртен враг, вампира. Тъй като вампирите тичат навсякъде в малкото градче Форкс, върколаците трябва да имат лесни за носене дрехи. Всеки път, когато се превръщат във върколак, те унищожават дрехите, които са носили в момента на трансформацията. Поради тези постоянни промени е важно да имате под ръка евтини заместители, в които да се обличате, след като отново станат хора.

Дънки

За образа на Джейкъб Блек класическите сини дънки с прилепнала до спокойна кройка са от съществено значение. За по-небрежен подход изберете леко изтъркани дънки с малко износване на бедрата и коленете. Запазвайки кройката достатъчно тънка, за да удължи и стесни долната част на тялото, все пак им позволява да бъдат достатъчно свободни, за да се чувстват много износени и удобни.

Горнища

Разбира се, той е виждан предимно без риза, но когато е напълно облечен, обикновено е облечен с тениска. Стилът му като цяло е по-спокоен като дънките му в стила на работно облекло. В този случай опитайте класически тениски в черно, морско и бяло. За малко прикритие опитайте неутрална риза с дълъг ръкав в мек кариран или плътен цвят.

коса

Джейкъб премина от къса с няколко разхвърляни шипове към дълга и луксозна. Дългата коса определено не е за всеки. Ако предпочитате къса, дръжте я спретнато подстригана с няколко инча ръст и нанесете лек гел или помада през краищата за стилизиран, но същевременно заспал вид. Ако искате дълго, бъдете готови да чакате вечно. Нищо не изглежда по-лошо от разрошена, разрошена дълга коса, така че не забравяйте да я подготвите до смърт, ако правата не е вашата естествена текстура.

Ако Едуард Кълън има образа на Джеймс Дийн, тогава Джейкъб Блек олицетворява съседското момче. В семпли, но чувствителни към тялото класически парчета, небрежната привлекателност на Здрач главният върколак може да бъде изцяло твой.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *