Nikon COOLPIX S6200 Най-тънкият компактен цифров фотоапарат

By | март 20, 2024

Nikon отдавна доминира на пазара. Сега обаче, когато няколко големи електронни марки навлязоха на пазара на цифрови фотоапарати, нещата за Nikon не са се променили. Сега те очевидно не са доволни от позицията си. Затова те представиха на пазара няколко нови устройства, за да се превърнат в движеща сила на пазара на цифрови фотоапарати. Компанията представи няколко нови фотоапарата от типа „насочи и снимай“ Nikon Coolpix. Те разполагат с разнообразна гама от продукти от тази серия, чиито цени са съобразени със спецификациите, които носят със себе си. Фотоапаратите Nikon Coolpix са фотоапарати с мега увеличение и се считат за устройства, които спестяват пари. Те успяха да спечелят много почитатели с външния си вид, изработката, цветовете, нестандартните функции и лесното управление на менютата.

Nikon CoolPix S6200 е най-новият тънък и компактен цифров фотоапарат на тази международна марка. Този цифров фотоапарат е насочен към тези, които търсят достъпен фотоапарат с дълъг обхват и тяло, което е лесно за носене в джоба. А сега нека разгледаме спецификациите на този фотоапарат. В центъра е разположен стандартен CCD сензор за изображения с ефективен брой пиксели от 16,0 мегапиксела. Обективът е с марка Nikkor ED с 10-кратно оптично увеличение, което покрива диапазон от 25 мм еквивалент на широкоъгълен до 250 мм еквивалент на телефото. Той има и 4-кратно цифрово увеличение, което е еквивалентно на 1000 мм. Този цифров фотоапарат на Nikon предлага чувствителност от ISO 80 до еквивалент на 3200, като с функцията Auto ISO се предлага всичко от ISO 100 до еквивалент на 1600. Той има 2,7-инчов TFT LCD панел на задния панел с разделителна способност приблизително 77 000 пиксела. В допълнение към заснемането на неподвижни изображения, Nikon CoolPix S6200 има режим за запис на видео с висока разделителна способност 720p. Nikon CoolPix S6200 има приблизително 74 MB вътрешна памет, която може да бъде допълнително разширена с висококапацитетни карти памет тип SDXC и SDHC. Фотоапаратът е оборудван с функция за разпознаване на нощни сцени от ръка/статив, която автоматично разпознава дали фотоапаратът се държи от ръка или е монтиран на статив, което позволява оптимално снимане в зависимост от ситуацията на снимане, независимо от яркостта на условията на осветяване.

Цената на Nikon CoolPix S6200 в Индия е много атрактивна. Цените на Nikon CoolPix S6200 бяха проверени онлайн или чрез търговците на дребно, които продават този вид продукти. Той е идеален семеен фотоапарат на много достъпна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *