Nikon COOLPIX S100 Модерен компактен фотоапарат

By | март 23, 2024

През последните няколко години цифровите фотоапарати Nikon се превърнаха в горещ фаворит сред любителите на фотоапарати. Фактът, че те разполагат с цял парк от безсмислени до някои много ултрамодерни цифрови фотоапарати, ги прави голям хит сред масите. Цифровите фотоапарати Nikon предлагат разнообразни функции, което означава, че можете просто да вземете фотоапарата и да започнете да щракате. Цифровите фотоапарати Nikon предлагат и някои изгодни оферти. Фотоапаратът Nikon Coolpix е за потенциални купувачи, които търсят висок клас, но лесен за използване цифров телефон с добро качество на изображението. Фотоапаратите Nikon Coolpix са известни с това, че имат много голям диапазон на увеличение. Те са елегантни, стилни и се предлагат с атрактивни варианти на изработка и цветове. Работата на тези Nikon Coolpix е бърза и идва с хубав набор от спецификации, което го прави надеждна джаджа.

Насочен към чувствителни към модата фотографи, които искат нещо повече от фотоапарат, а аксесоар, който допълва визуалния им стил, Nikon CoolPix S100 е перфектният вариант. 16 мегапиксела, 3,5-инчов OLED сензорен екран, 3D заснемане на изображения функционалност, Nikon CoolPix S100 е едновременно високотехнологичен и стилен. Ексклузивният режим на 3D снимане комбинира две изображения, направени от различни позиции, за да създаде 3D изображение, което може да се възпроизведе на 3D-съвместим телевизор или компютър. Фотоапаратът има 16-мегапикселов CMOS сензор, Full HD 1080p видеозапис със стерео звук и 28-140 мм NIKKOR широкоъгълен обектив с 5-кратно увеличение. Електростатичният сензорен екран има по-висока светлопропускливост и по-дълъг живот от резистивните сензорни екрани. Фотоапаратът използва CMOS сензор за изображения със задно осветяване, който предлага превъзходна производителност при снимане с висока чувствителност, като намалява шума, който обикновено се появява при снимане на нощни сцени и слабо осветени вътрешни сцени. Екранът на Nikon CoolPix S100 е с антирефлексно покритие, а яркостта може да се регулира в пет степени. Има и панорамна функция, която позволява на потребителите да правят 360° и 180° вертикални и хоризонтални панорамни снимки.

Той се отличава с атрактивен корпус с плъзгаща се преграда за обектива отпред, която не само служи за управление на захранването и защита на обектива, когато е затворена, но и има много изчистени линии, когато е изключена. Nikon CoolPix S100 в Индия се предлага в три цвята и може да бъде закупен онлайн или в магазините, които се предлагат директно. Nikon CoolPix S100 в Индия се предлага с оферти за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *