Levi’s Curve ID Jeans ви пасват правилно

By | август 12, 2022

Попитайте повечето жени в какво изглеждат най-добре и те ще кажат чифт дънки. Попитайте повечето жени какво им е най-трудно да пазаруват и те ще кажат чифт дънки. Един добър чифт дънки ще пасне на тялото ви по начин, по който повечето други видове дрехи не могат. И един добър чифт дънки е ежедневен, но в същото време стилен. Разбира се, можете да изглеждате страхотно в прилепнала черна рокля, но не можете да я носите всеки ден. Проблемът е, че колкото и страхотен да е това, докато можете да изглеждате страхотно в идеално прилягащ чифт дънки, вие изглеждате много по-малко привлекателни в чифт, който не ви стои добре.

Всичко е във формата

В основата на проблема е размерът на дънките. Повечето марки и стилове са оразмерени по дължина и ширина. Това е добре за мъжете, но жените имат трето измерение. Две жени с еднаква талия и вътрешен шев могат да имат много различни форми. Някои марки дънки се опитват да се приспособят към това, като имат различни стилове, но те могат да бъдат трудни за сортиране.

Ето защо съм фен на линията дънки Curve ID на Levi’s. Тези дънки имат трета мярка, извивка. Има Леката извивка, Деми извивката, Удебелената извивка и Върховната извивка. След това всеки Curve ID има отделни стилове като изрязани ботуши, кльощави или прави крачоли. След това, след като знаете вашия Curve ID и сте избрали своя стил, вие избирате своя размер. Резултатът е ласкателен чифт дънки без да се налага да пробвате десетки различни стилове.

Тайната е в промяната на размерите в бедрата, седалището и бедрата. Женските тела могат да се различават по своята извивка, не само по дължината на краката и размера на талията. Жените с еднакви размери на талията могат да имат много различни размери на бедрата. Разкроявайки дънките си с тази разлика, Levi’s вече има чифт дънки, които ще стоят добре на всяка жена.

Designer Fit на цени на Levi’s

Резултатът е чифт дънки, които пасват и следователно изглеждат по-добре от много скъпи дизайнерски дънки. Разбира се, някои момичета изглеждат добре в чифт скъпи дънки. Те често са изработени от много висококачествен деним и боядисани по поръчка. Въпреки това, едно момиче, което носи идеално прилягащ чифт Levis, ще обърне също толкова глави, ако не и повече, тогава момиче, което носи чифт дизайнерски дънки, които просто не стоят добре.

Levis също знае, че тук се случват добри неща. Качеството на денима, който използват в своята марка Curve ID, е много добро. Етикетите не са типичните етикети на Levis. Те знаят, че тези дънки ще се открояват въз основа на това как стоят и не искат нищо да накърнява това. Въпреки че са малко повече от типичния ви чифт Levis, Curve IDs са много по-достъпни от много стилове на търговски марки или дизайнерски стилове. И тъй като се продават навсякъде, често можете да намерите добри отстъпки и оферти за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *