Kurti Trend

By | септември 24, 2022

Kurtis са като дълга тениска или горнище. Зависи от стила и модата какъв вид курти искате да носите и за какъв повод. Тя може да бъде дълга под коленете или къса до бедрата. Kurtis вече са съществена част от гардероба на всяка жена.

Най-добрата част от kurti е, че те са изключително удобни, но изглеждат стилни. Подходящи са за всеки повод и всеки час от денонощието. Младите момичета носят курти със сини деним, дълги поли, тесни клинове и 3/4 капри. Това е перфектна комбинация от индийска и западна мода. Особено през лятото kurti са най-доброто облекло, което всяка жена може да носи.

От младо момиче в колежа до професионалист; Kurtis са популярни сред всички възрасти и се харесват от всички.

Индийските Kurtis се предлагат в различни стилове, модели, тъкани, памук, креп; коприна и жоржет са най-популярните. Kurtis се предлагат в различни цветове и размери. Дори жените с голям размер са склонни към модерните модни стилове курти.

За да си придадете традиционен фюжън вид, просто трябва да комбинирате облеклото си със сандали с джапанки, чанти jhola, етнически джумки и бижута. Ярките и наситени цветове като жълто, червено, оранжево и синьо са горещи през този сезон. Белите винаги са за лятото. Стиловете анаркали и рокли също са търсени този сезон.

Доброто курти трябва да е добре монтирано и да отговаря на вашия тип тяло. Много широките или много тесни дрехи могат да ви накарат да изглеждате извън форма.

Cbazaar предлага широка гама от дизайнерски kurtis онлайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *