Fujifilm Finepix C20 претендира само за най-доброто

By | март 18, 2024

Fujifilm Finepix C20 се счита за най-популярния фотоапарат сред любителите на фотографията, които винаги търсят фотоапарат, с който да правят страхотни снимки. Този съвременен фотоапарат е цифров фотоапарат с изключителни характеристики. Този фотоапарат брилянтно предава естествени и ярки снимки, които ще се ценят цял живот. Невероятните характеристики позволяват на потребителите лесно да получават снимки с брилянтно качество.

Дизайнът е прост, но функционален, а лекият фотоапарат може да се държи в ръка за дълъг период от време. Екранът е 3-инчов LCD дисплей, който осигурява на потребителите удобен екран. 12-мегапикселовият фотоапарат C20 е тип „насочи и снимай“, който по същество представлява CCD сензор от вида с 3х оптично заедно с 6,3х цифрово увеличение. Този фотоапарат Fujifilm Finepix има 1/2,3-инчов CCD с квадратни пиксели с основен цветен филтър, цифрова стабилизация на изображението, баланс на бялото, режим на висока прецесия, автоматично разпознаване на сцени, система за автоматично фокусиране, принудителна светкавица, потисната светкавица, бавна синхронизация и много други функции. Фотоапаратът е истински фотоапарат с висока разделителна способност и широк набор от функции. Режимите на снимане са пейзаж, панорама на движението, нощен пейзаж, залез, сняг, плаж, спорт и цветя, с макрорежим. Той разполага с многократно измерване, централно претеглено измерване и точково измерване. Скоростите на затвора варират от 4 s до 1/2000 s с CCD сензора.

Лек (91,3 x 32,1 x 58 мм) и с елегантен дизайн цифров фотоапарат. Използва носители за съхранение, състоящи се от SD/SDHC карти с памет, за лесно съхранение на данни и файлове. Видеозаписът е чудесна функция и може лесно да се направи във формат ANI Motion JPEG; поддържат се 4000 x 2666 и 4000 x 3000, така че размерът на изображението не е проблем.

Захранването е с акумулаторна алкална батерия АА, която може да направи приблизително 160 снимки. Интерфейсите включват USB кабел и аудио-видео интерфейс.C20 има много полезни функции, като например функция за намаляване на ефекта „червени очи“. Той има и функция за самоснимачка, която позволява на потребителите да правят снимки.

Отзивите насърчават купувачите и цитират, че покупката е доста лека и се предлага на много ниска цена.

Цената на FujiFilm Finepix C20 в Индия е приблизително 3 000 рупии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *