6 неща, които трябва да имате предвид, преди да купите дрехи за бременни

By | ноември 30, 2022

Ако ще имате бебе, трябва да изглеждате възможно най-добре по време на бременността, тъй като това е специален период в живота ви. Правилният тип дрехи за бременни ще ви помогнат да изглеждате по най-добрия начин и същевременно да се радвате на комфорт. Ако ще купувате дрехи за бременни, ви предлагаме първо да помислите за следните неща.

1. Сезон

На първо място, трябва да вземете предвид сезона. Кога ще постигнете максималната си бременност? Лятото или есента ли ще стане? В идеалния случай може да искате да изберете облекло, което ще е най-добро според сезона. Например, ако искате да си купите яке, уверете се, че може да ви осигури топлината, от която се нуждаете, за да се преборите със студения сезон.

2. Стилове

Вашият втори важен фактор е вашият стил. С други думи, трябва да вземете дрехи, които отговарят на вашите стилови изисквания. Освен това обичате ли да пробвате драпирани, широки или къси дрехи? Не е добра идея да избирате нещо, което изобщо не ви харесва. Например, ако не харесвате топове, v-образни деколтета, ръкави или дънки, потърсете нещо друго.

3. Функции

Ако работите в офис, може да изберете поне 8 чифта дънки за бременни. Важно е да обмислите каква ще бъде работата ви през следващите 9 до 10 месеца. С други думи, въз основа на вида работа, която вършите, може да искате да изберете правилния тип облекло.

4. Бельо

През първите три месеца трябва да изберете мек, поддържащ, но еластичен сутиен без кабели, тъй като гърдите ви може да станат по-големи и също могат да бъдат болезнени.

През следващите 5 месеца може да искате да си купите добре проектиран сутиен за кърмачки, който ще бъде достатъчно гъвкав и в същото време ще осигурява по-добра опора.

След 5-ия месец гръдният ви кош ще бъде най-широк. Следователно, трябва да закупите по-малък размер на лентата, ако гръдният ви кош ще намалее значително.

Четири седмици след раждането на вашето бебе гърдите ви ще достигнат максималния си размер. На този етап можете да използвате същата рокля, която сте носили през първите три месеца от бременността.

5. Пробвайте тоалетите, преди да ги купите

Добра идея е да пробвате роклята си, преди да направите поръчката си. Когато сте бременна, бедрата, коремът и другите части на тялото са склонни да трупат мазнини. Затова е важно да пробвате всяка закупена рокля. По този начин няма да се налага да се връщате до магазина, за да върнете артикула, който не ви стои добре.

Освен това се уверете, че купувате само онези артикули, от които наистина се нуждаете. В края на краищата не искате да харчите всичките си пари за дрехите си за бременност.

6. Обувки

Ако обичате високи обувки, можете да опитате някои плоски обувки. Това, което трябва да направите, е да поставите естествени или кожени влакна. Причината е, че те растат по-добре, отколкото краката ви се подуват по време на бременност. Добра идея е да добавите няколко удобни вътрешни подметки към обикновените си обувки.

И така, това са някои фактори, които трябва да имате предвид, преди да купите тоалети по време на бременността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *