5 логични причини да се обличате удобно

By | октомври 30, 2022

Вероятно има много причини да се обличате в удобни дрехи, но ето пет причини, които трябва да обмислите, ако искате да се откажете от напрегнатия начин на живот Трудно е, наистина трудно е да бъдете креативни или в творческо настроение, когато се чувствате неудобно. Трудно е да оставите тези творчески сокове да потекат, когато се тревожите за това как изглеждате. И така, ето 5 аргумента да се отпуснете и да се облечете в удобни дрехи.

Първият етап от творческия процес е обличането в дрехи, които ви карат да се чувствате страхотно. Казвам ли, че не можете да бъдете креативни в неудобно облекло? Не, но казвам, че носенето на удобно облекло ви дава глави и предимство, което е трудно да се победи и кой от нас не може да използва всяко предимство, което може да получи.

1. Ще свършите повече работа – Какво правите обикновено, когато трябва да свършите голям проект? Ако сте нещо като мен, ще получите чаша каквото и да пиете, за мен това е бял чай, пуснете си хубава музика и се облечете във вашите „фънки“, знаете какво имам предвид тези дрехи, които се чувстват толкова добре и удобно, че се чувствате като милион, когато ги носиш. Нека тялото ви бъде вас. След като премахнете всички тези тежести, можете да започнете проекта си от все сърце. Сега сте отпуснати и готови за работа. Ако се настроите да работите (побеждавате) по този начин, увеличавате продуктивността си всеки път.

2. Работите по-добре, когато се чувствате комфортно – позволявайки на тялото ви да се отпусне и да се почувства комфортно премахва всички разсейвания, така че можете да постигнете много повече и това ще доведе до по-качествена работа. Не се разсейвате от твърда яка или колан, който държи това, което толкова много искате да излезете. Всички тези разсейвания са изчезнали, можете да се концентрирате върху задачата, знаейки, че тялото ви е готово да се заеме със задачата.

3. Не гледам For The Clock – Знам, че когато ми е неудобно, нямам търпение да се прибера вкъщи и да се настаня в нещо удобно, така че непрекъснато гледам часовника, готов да изляза оттам при най-малкото извинение и готов, желаещ и способен да влезе в моите „фънки“. Сигурен знак за липса на продуктивност е следенето на времето (нямам търпение да се измъкна оттам и да се настаня в нещо удобно).

4. Работата ви става приятна – При условие, че вършите работа, която харесвате, ще ви е приятно да работите, когато носите дрехи, които са меки и удобни като дънките Pajama. Работата не е по-различна от почивката у дома, ако носите дрехи у дома, които ви карат да се чувствате неудобно, вие ще се чувствате неудобно, просто ще се „охлаждате“, освен че ако ви е неудобно, няма да можете да се „охлаждате“. Когато носите облекло, което носите с удоволствие, изглеждате добре, лицето ви просто крещи „погледни ме, струва си да ме знаеш“.

5. Животоспасяващите професионалисти вече носят удобно облекло с причина – Тази причина е, че не могат да се притесняват или притесняват как изглеждат или се чувстват. Те трябва да са готови да направят необходимото, когато бъдат призовани. Когато носите неудобни, обвързващи и променящи ума дрехи, не ви е позволена тази свобода. За да дадат най-доброто от себе си, те трябва да са готови. Знам, че вероятно ще ми кажете, че не можете да носите ексфолианти на работа, но наистина ли трябва да носите тесни дрехи на работа?

Има тенденция, която се случва в цяла Америка, при която все повече и повече хора избират да носят разумно облекло като Pyjama Jean на работа. Все повече компании виждат ползата от разрешаването на облекчени правила за облекло на работното място. Когато се чувствате добре, ще вършите най-добрата си работа и най-доброто от всичко ще се наслаждавате на това, което правите.

Тези 5 точки са само върхът на айсберга, когато става въпрос за ползите от носенето на удобно меко облекло на работа. Упражнявайте въображението си и съм сигурен, че можете да измислите още много идеи като тези за носене на страхотни, удобни и мотивиращи дрехи за работа. Не е ли време да се присъедините към революцията към страхотно комфортно облекло, която се разпространява в тази страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *