3 проблема със стартирането на собствен бизнес за печат на тениски

By | August 16, 2022

Печатането на тениски с цел печалба е напълно възможно за хора, които имат ресурсите да инвестират в правилното оборудване и които правят своите проучвания и разширяват знанията си по отношение на различните начини, по които могат да се прилагат дизайни върху празни ризи.

Пазарът за печатни Т е огромен; почти всеки на планетата притежава поне един. Те се превърнаха в обичаен начин за хората да упражняват правото си на себеизразяване и са класически елемент от гардероба.

Съществуват обаче и много широко разпространени погрешни схващания по отношение на степента на включена трудност и видовете проблеми, които могат да се сблъскат при стартиране на бизнес за печат на тениски.

Така че, преди да инвестирате в скъпо оборудване и да разпечатате вашето маркетингово обезпечение, нека да преминем през някои от най-често срещаните погрешни схващания и проблеми в бизнеса с печат на тениски:

Въпрос # 1: Компютърно генерирани проекти за пренос на топлина

Да, преносът на топлина е доста лесен начин за масово производство на определени дизайни. Ако разбирате как използвате оборудването си и разберете кои материали са подходящи за пренос на топлина, тогава това може да е добро начало за успешен бизнес с тениски по поръчка. Много хора успешно са използвали пренос на топлина в своите бизнеси за печат на тениски. Един проблем, с който се сблъскват бъдещите предприемачи, е, че дизайните за пренос на топлина не се пренасят добре върху тъмните ризи.

Въпрос # 2: Мисля, че стартиращ бизнес пакет с тениски ще ви научи на всичко, което трябва да знаете

Набавянето на правилното оборудване с придружаващ урок не е краят на всичко и е всичко, което много хора, продаващи тези артикули, биха накарали бъдещите предприемачи да повярват. Извършването на задълбочено проучване на типа дизайни, които искате да произведете и кой метод би отговарял най-добре на целта ви и материалите, с които разполагате, ще допринесе много за гарантирането, че няма да губите време и ценни ресурси.

Ако сте добри в работата с ръцете си и искате да произвеждате големи количества дизайни с ограничена цветова схема, тогава може би ситопечатът ще бъде точно за вас.

Ако имате склонност към създаване на сложни дизайни с предпочитаната от вас компютърна програма и планирате да произвеждате ограничени тиражи, тогава използването на цифров принтер за облекло (известен също като директно към облекло) вероятно е по-подходящо за вашите умения и изисквания.

Не си пилейте парите – има хиляди хора, които купуват стартови комплекти с неясно обещание да увеличат доходите си, без да разбират напълно какво означава да влезеш в този тип бизнес. Тяхното оборудване обикновено се избутва в задната част на техните гаражи или складова единица, докато не го измъкнат за гаражна разпродажба по време на пролетно почистване.

Алтернатива на закупуването на собствено оборудване е да използвате друга компания, която е специализирана в договорен дигитален печат на дрехи, за да свърши работата вместо вас. Когато правите това, вие просто приемате поръчките от клиентите си и карате друга компания да извърши действителния печат. Това е добър начин да намокрите краката си, като овладеете процеса на продажба и изградите клиентска база, преди да инвестирате в оборудване.

Проблем # 3: Вашите проекти са огромна част от вашата инвестиция

Изучаването на процесите, включени в различните техники, използвани в бизнеса с печата на тениски, е само върхът на айсберга – вашите произведения на изкуството са огромна част от вашия бизнес с дизайн и печат. Вашето произведение на изкуството е това, което ще привлече потенциални клиенти към вашата марка. Също така трябва да съчетаете вашето произведение на изкуството с подходящия материал за тениска и техника за печат, за да извлечете максимума от вашата инвестиция.

За ситопечат, например, трябва да внимавате как организирате и настройвате вашите произведения на изкуството. Всяко отклонение ще доведе до нестабилно изглеждащи ризи, които няма да успеят да отговорят на очакванията на вашия клиент. Най-лесните за работа дизайни за копринен ситопечат са тези, които включват текст и просто изкуство.

Когато решите да започнете каквото и да е бизнес начинание, уверете се, че сте направили много проучвания, преди да поемете огромен финансов ангажимент като закупуване на оборудване или осигуряване на пространство за вашия бизнес. Форумите, посветени на индустрията за декориране на облекло, са чудесен начин да придобиете нови перспективи и да споделите идеи с други предприемачи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *