3 популярни селски марки дрехи

By | ноември 19, 2022

Произхождайки от Западна Америка в началото на 19 век, западното облекло се превърна в популярна мода на днешната култура. Селското облекло започва да се променя през 50-те години на миналия век, развивайки се в нов модерен набор от стилове. Вариращи от каубойски шапки, ботуши и колани до дънкови тениски и бандани, вече има над сто марки, предлагащи своя собствена гама от западно облекло. Ето 3 от най-популярните западни марки.

Дънки Outback Rodeo

Започвайки като един чифт дънки от деним, марката се превърна значително в национален лидер в западното облекло. Outback Rodeo е създадена през 2002 г. и гарантира най-доброто качество и здравина, като същевременно поддържа удобно прилягане. Outback Rodeo винаги са били признати за фокуса си върху изследването и разработването на персонализирана каубойска мода на достъпни цени. Като базирана в Австралия компания, Outback Rodeo е проектирала своите дънки, за да се бори с безмилостната австралийска пустош. Те са не само модерни, но и подходящи за работно облекло.

Марката има политика за 100% удовлетворение на клиентите и обещава, че дънките им ще надживеят всичките им конкуренти. Един от популярните им продукти включва превъзходните 34″ сини дънки от кепър в крака. Всеки фен на родеото би попаднал на Outback Rodeo Jeans, които се превърнаха в един от най-големите спонсори на кънтри и уестърн събития.

Дънки тип каубойка

Специално пригодена за дамите, Cowgirl Up е идеалното облекло за всички поводи. Cowgirl е изключително модерна линия облекло, която пази своите корени в западния свят. Продуктовата им гама включва шапки, ботуши, къси до дълги поли, тениски, жилетки, ръкавици, шалове, колани и бандани. Марката се превърна в модерна мода, която може да се носи на работа, танци или за ежедневно облекло.

Корфу дънки

Corfu Jeans е огромен търговец на западно облекло, който постоянно пуска нови артикули. Стилът на Корфу е елегантен небрежен и постигна национален успех с пускането на пазара на „перфектно прилепнали дънки“. Днес Корфу е международна марка, която доставя своите материали от качествени производители по целия свят. Марката се стреми да приспособи всички свои нови облекла в нов стил за всеки сезон.

Продуктовата им гама включва дънки, панталони, жилетки, блузи и поли. Фирмата гарантира разнообразие от актуална мода, както за ежедневните, така и за много модерните жени. Corfu Jeans има една от най-големите гами в западното облекло и се грижи за жените с голям размер с размери, вариращи до 20. Можете да намерите техните облекла в цяла Австралия в повечето големи отдели за облекло.

Традиционно носени, за да защитят австралийците в буша от суровия климат и постоянния живот на открито, дрехите са се превърнали в модерен и стилен избор както в страната, така и в града. Все още можете да намерите практична екипировка днес, като каубойски ботуши, които са също толкова здрави, колкото и преди, и все пак ще предпазят краката ви, когато яздите. Всички тези марки предлагат отлична гама от западни облекла, които могат да бъдат намерени в онлайн магазини за провинциални дрехи, като този, управляван от австралийската компания RagsByMail.com.au

Най-добрият начин е да смесите и съчетаете, за да намерите идеалния външен вид, който ви подхожда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *