10 съвета за избор на рекламни тениски

By | ноември 11, 2022

Ако търсите да изработите рекламни тениски, тогава може би вече знаете какво искате, за кого са и защо ви трябват. Като алтернатива може да не знаете какво търсите или какво е важно.

Ето какво трябва да знаете.

1. Ще искате да установите за кого са вашите рекламни тениски. Ще имате различни изисквания към вашите тениски, ако те са за вашия персонал, който да носи за еднодневно събитие, в сравнение с тези, ако са за вашите клиенти.

2. Ако имате нужда от вашите промоционални тениски набързо, тогава ще искате да изберете компания, която осигурява бърз обрат. Очевидно е, че колкото повече известие можете да дадете на компанията, която печата вашите тениски, толкова по-добре.

3. Ако раздавате вашите тениски като награди, тогава ще искате те да са с добро качество, така че да са достойна награда. Не искате вашата целева аудитория да остави лошо впечатление за вашата компания.

4. Ако раздавате вашите промоционални тениски, може би на хора, минаващи покрай вашия магазин, или тогава определено ще искате те да привличат вниманието и нещо, което хората ще искат да носят, така че да рекламират вашата компания към продукт за вас. Не искате вашето рекламно облекло да се използва като кърпа за прах или да се набута на гърба на чекмеджето.

5. Ако правите вашите промоционални тениски достъпни за закупуване, тогава е още по-важно те да предлагат стойност за парите си и да издържат добре. Не искате хората да се оплакват, че са пропилели парите си. Може да сте спортен отбор или да организирате специално събитие за вашия клуб и да предлагате тениски като спомен от събитието.

6. Ако посещавате много изложения, ще искате да сте сигурни, че ще се откроите от другите изложители и особено от вашите конкуренти. Освен че имате впечатляващ щанд, вие също ще искате да се уверите, че лично ще се откроите, така че една добра рекламна тениска или поло тениска е страхотна идея.

7. Ако говорите на конференции или събития, може би не е нужно да носите официално облекло. Може да сте в състояние да носите елегантна поло тениска с подробности за вашата компания върху нея, така че хората да могат да разпознаят вас и вашата компания.

8. Ако раздавате листовки или предлагате безплатна проба от вашия продукт, тогава вашата целева аудитория трябва да знае кой сте. Важно е вашата рекламна тениска да обяснява това и също така да казва на хората как да се свържат с вас. Вашето лого и послание лесно ли се четат?

9. Ще трябва да се уверите, че цветовете и размерите, които избирате за вашите тениски, са подходящи за вашата целева аудитория. Не искате да създавате грешно впечатление за вашата компания или да изглеждате неорганизирани, защото нямате това, което хората търсят.

10. Въпреки че може да имате бюджет предвид, много по-важно е да вземете правилния вид промоционални тениски, отколкото да се тревожите за цената. Много по-трудно е да възстановите репутацията си, ако се появите на събитие, представляващо вашата компания, в зле прилепнала или трудно четлива тениска. Не искате да подарявате или продавате тениски с лошо качество с правописни грешки, в грешни размери и грешни цветове. Искате вашите клиенти да се чувстват така, сякаш имат добър продукт, независимо дали са платили за него или не.

След като знаете за какво да внимавате, можете да сте сигурни, че ще получите точните промоционални тениски за вашите нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *