юбилейна тениска на левски

By | декември 12, 2023

Юбилейната тениска на Левски – легендарен символ на футболната история на България!

През изминалите 105 години футболната фен зона в Левски е виждала много, но на всеки мач там бяха присъстваха и присъстват многостотици фенове – любители на „синия“ клуб. За да отбележат и отпразнуват 105-годишнината си, феновете на Левски подготвят огромен празник.

Тази година е специална, защото това е юбилейна година за „сините“ – центурио, и феновете решиха да отбележат този събитие по специален начин – с издаването и носенето на юбилейна тениска, която да отбележи моментният юбилей.

Тениската е направена в синьо-бяло, с логото на Левски отпред и надпис „105 години“ на гърба. Материята е мека и комфортна, като печата е издържалива и непромукаема. Към тениската ще има възможност за добавяне на номер и име по желание на клиента. Тениската ще бъде достъпна за продажба в магазина на Левски и онлайн.

Феновете на Левски вече с нетърпение очакват да носят новата юбилейна тениска на стадиона и да покажат своето уважение и подкрепа към любимия им клуб. Те се надяват, че тениската ще бъде популярна не само в България, но и в чужбина, като желаят да бъдат част от историята на сина на България, като станат носители на тази специална тениска.

Вярваме, че тази юбилейна тениска ще стане символ на вярност и преданост към Левски и ще гарантира усмивки и сълзи на стотици и хиляди фенове по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *