Широките дънки за бременни дават на бременната жена допълнителни модни възможности

By | август 21, 2022

Жените с по-нисък ръст се оказват „липси“, когато не носят обувки. С широките дънки за бременни не е нужно да изпитвате ненужен дискомфорт, носейки обувки с 5-инчов ток. С правилния стил, материя и дизайн ще изглеждате страхотно през цялата бременност.

Как е възможно да изглеждате по-високи дори без токчета?

Трик №1: Изберете широки дънки за бременни:

Дънките с широко дъно създават илюзия, че изглеждате по-високи. Има различни дизайни и материи за тези дънки. Изберете тъкани, които са гладки и еластични, за да позволят движение.

Трик №2: Измиване и ивици:

Широките дънки за бременни са все още търсени в днешната мода. Тъмното пране и киселинното пране са две често срещани пранета, които виждате в повечето дънки днес. Тъмните измивания са по-подходящи за бременни жени с по-големи бедра. Това скрива обема около бедрата ви, придавайки му по-тънък и по-дълъг вид. Киселинните измивания са чудесни за жени с тънки бедра.

За да бъде завършена тази „илюзия“, надлъжните ивици удължават още повече краката. Тъмните дънки с бели ивици биха изглеждали страхотно с небрежен топ или блуза.

Трик №3: Маркови срещу. Немаркови:

Облеклото за бременни трябва да си струва парите, без да жертвате комфорта си. Ако можете да увеличите малко бюджета си, марковите дънки са правилният начин! J Brand, Seven, Juicy Couture и Maternal America продават едни от най-добрите широки дънки на пазара за майчинство.

За бюджетните, изгодни магазини са на разположение за лов! Има няколко физически заведения, които продават широки дънки за бременни жени на половин цена. Намирането на удобен чифт при тези обстоятелства може да е малко трудно, но не и невъзможно.

За финалните щрихи, малко креативност няма да навреди. Играйте с модерни топове, аксесоари и обувки. Дори с равни обувки или джапанки, пак ще изглеждате страхотно с тези широки дънки. „Сивото“ не трябва да е стандартно, когато сте бременна. Изглеждайте фантастично със страхотен чифт дънки и елегантен топ – дори без токчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *