Цифров фотоапарат Nikon COOLPIX S6150

By | март 23, 2024

Nikon представи серията фотоапарати CoolPix. Тези цифрови фотоапарати на Nikon са създадени с възможност за голямо увеличение. Тази функция ги прави много удобни, когато става въпрос за щракане на снимки от вашата почивка или езда на сафари. Фотоапаратите Nikon CoolPix са цифрови фотоапарати от типа „насочи и снимай“. Те са много лесни за използване и не изискват допълнителни познания за оптичните технологии. Фотоапаратите Nikon CoolPix са идеални за обикновените фотографи, които искат да носят компактен цифров фотоапарат с всевъзможни функции, повишаващи качеството. Лесната им употреба и най-съвременните им функции ги превръщат в забавно устройство. Тези цифрови фотоапарати на Nikon са толкова дружелюбни по природа, че начинаещите могат да вземат това и да започнат да снимат. Един цифров фотоапарат, който се справя лесно от тази скоба, е Nikon CoolPix S6150. Това е пълнофункционален цифров фотоапарат.

Първо, нека да разгледаме вътрешното му ядро и функции. Обективът е 16 MP Nikkor със 7-кратно оптично увеличение и 4-кратно цифрово увеличение, като диапазонът на увеличение започва от 28 мм в широчина. Тези възможности за мащабиране гарантират надеждно заснемане на отдалечени сцени и обекти; включен е двигателят за обработка на изображения EXPEED C2, а функцията за намаляване на шума осигурява ясни и чисти изображения. Дисплейната част на Nikon CoolPix S6150 разполага с 3-инчов TFT LCD сензорен екран с антирефлексно покритие, проследяване на обекта и сензорен затвор. Той се предлага и със стилус за достъп до менютата на сензорния екран и за писане върху направените снимки. Това покритие осигурява безпроблемно снимане дори при ярка слънчева светлина. Вградената памет е 20 MB и може лесно да се разшири с външна карта с памет. По отношение на характеристиките той се оказва победител във всички сегменти. Функции като разпознаване на движение и намаляване на вибрациите при преместване на обектива ви помагат да правите стабилни снимки в движение. Новият Nikon CoolPix S6150 е оборудван с четири обектива, които улесняват задържането на зашеметяващи нощни снимки в сложни условия, при сумрачно осветление и зловеща обстановка. Той щраква снимки при слаба светлина. Той има интегрирани функции като удължена скорост на затвора и управление на светкавицата.

Този цифров фотоапарат на Nikon предлага идентична технология за заснемане на сложни нощни панорами, ясни и красиви. Някои други функции за снимане, вградени в Nikon CoolPix S6150, са автоматична светкавица, корекция на ефекта „червени очи“ и самоснимачка. Цената на Nikon CoolPix S6150 отново е на начално ниво. Той е много достъпен и се предлага евтино. Всъщност цената на Nikon CoolPix S6150 в Индия го превръща в търсена джаджа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *