Цифров фотоапарат Nikon COOLPIX S1200PJ

By | март 22, 2024

За никого не е тайна, че Nikon е компания пионер в областта на оптичните инструменти и технологиите за обработка на изображения. Всички ние използваме техни продукти и всички сме съгласни, че продуктите им се ползват с голямо уважение заради своето качество и производителност. Nikon предлага широка гама цифрови фотоапарати за различни цели. За обикновените фотографи тя предложи страхотен комплект от фотоапарати, наречен Nikon CoolPix. Фотоапаратите Nikon CoolPix са различни и уникални от другите фотоапарати. Това са цифрови фотоапарати с мега увеличение. Най-хубавото е, че те могат да се използват от всеки. Тези страхотни цифрови фотоапарати Nikon са обичани от всички видове потребители заради техния външен вид, производителност и лесни за използване функции. Предлагането на друго хубаво устройство от този сегмент е новият Nikon CoolPix S1200PJ.

Част от това прекрасно устройство също е снабдено със страхотни функции. То е оборудвано с 14 MP сензор с функции като 5-кратно оптично увеличение и 4-кратно цифрово увеличение. Освен това може да снима и създава висококачествено HD видео с резолюция 720p с едно докосване. Това свръхвисоко качество на изображението и видеото е резултат от работата на вградения стъклен обектив NIKKOR 28-140 мм (еквивалент на 35 мм). Задният панел на Nikon COOLPIX S1200PJ се отличава с 3-инчов широк TFT сензорен LCD екран с разделителна способност 460 000 точки. Това означава, че цялото съдържание може да се гледа на този широк екран. Вградената памет на Nikon CoolPix S1200PJ е с капацитет 94 MB, който лесно се разширява с помощта на външна карта с памет. В него са интегрирани много функции за подобряване на качеството. За креативна фотография той разполага с набор от специални ефекти като Soft Focus (мек фокус), Nostalgic Sepia (носталгична сепия) и филтри във фотоапарата. Освен тях функции като Smart Portrait System (Интелигентна система за портрети), Smile Timer (Таймер за усмивка), Blink Prevention (Предотвратяване на мигането) и Red Eye Correction (Коригиране на червените очи) ви помагат да изберете правилната технология и да създадете ясни изображения.

Nikon CoolPix S1200PJ има интересна функция, която ви позволява да свържете това устройство с вашия iPhone, iPad или iPod, за да разглеждате снимки, видеоклипове и онлайн съдържание от вашето IOS-базирано устройство. Този цифров фотоапарат на Nikon има специални функции. В предната част на фотоапарата е разположен проектор с мощност 20 лумена. Този преносим проектор е много полезен за целите на презентациите. Проекторът има възможност за показване на мултимедийно съдържание, документи и компютърни презентации с размер на дисплея от 60 см ширина. Цената на Nikon CoolPix S1200PJ в Индия е много конкурентна. Цената на Nikon CoolPix S1200PJ в Индия ни дава добра възможност да притежаваме усъвършенстван и богат на функции цифров фотоапарат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *