Цифров фотоапарат от трето поколение Nikon CoolPix S1200PJ

By | март 18, 2024

Nikon се счита за пионер в областта на оптичните инструменти и технологиите за обработка на изображения. Техните продукти се ползват с голямо уважение заради върховото си качество и мощната си производителност. Ценовата листа на цифровите фотоапарати Nikon може да ви даде повече информация за различните им продукти. Ценовата листа на цифровите фотоапарати Nikon разкрива за спецификациите и цените на техните продукти. Фирмата се наложи над своите конкуренти с фотоапарата CoolPix. Фотоапаратите Nikon CoolPix се различават от другите фотоапарати. Това е цифров фотоапарат с мега увеличение, създаден за всички видове потребители. От момента на пускането си на пазара Nikon CoolPix спечели сърцата на мнозина. След успеха на тази серия Nikon пусна на пазара в Индия фотоапарата Nikon CoolPix S1200PJ.

Nikon CoolPix S1200PJ е с фиксирана резолюция на сензора 14 MP с възможност за 5-кратно оптично увеличение и 4-кратно цифрово увеличение. Освен това има възможност да създава висококачествено HD видео с едно докосване (720p). Производителността на сензора се подобрява от стъкления обектив NIKKOR 28-140 мм (35 мм еквивалент), който създава изображения с отлично качество. Задният панел разполага с 3-инчов широк TFT сензорен LCD дисплей с разделителна способност 460 000 точки. Този широк екран ви позволява да преглеждате всякакви видове съдържание. За творческа фотография този цифров фотоапарат на Nikon предлага набор от специални ефекти, като например Soft Focus (мек фокус), Nostalgic Sepia (носталгична сепия) и филтри във фотоапарата. Другите функции включват интелигентна система за портрети, таймер за усмивка, предотвратяване на мигането и корекция на червените очи. Функции като Hybrid VR (преместване на обектива и електронна стабилизация на изображението) и Best Shot Selector, който автоматично избира най-острото изображение от серия от до 10 снимки, ви помагат да записвате снимки. Можете също така да свържете това устройство с вашия iPhone, iPad или iPod, за да разглеждате снимки, видеоклипове и онлайн съдържание от тези устройства, базирани на IOS.Nikon CoolPix S1200PJ има уникални характеристики. Този цифров фотоапарат на Nikon има специални функции. Проектор с 20 лумена на предната страна. Този преносим проектор е много полезен за целите на презентациите. Този проектор има възможност за показване на мултимедийно съдържание, документи и компютърни презентации с размер на дисплея от 60 см ширина.

Nikon CoolPix S1200PJ разполага с 94 MB вътрешна памет, която може да бъде включена под формата на допълнителна външна карта с памет. Цената на новия Nikon CoolPix S1200PJ в Индия се предлага и в различни магазини за електроника и портали за онлайн пазаруване. Nikon CoolPix S1200PJ цена в Индия се предлага с вълнуващи етикети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *