Цени и характеристики на цифровите фотоапарати Canon

By | март 24, 2024

Canon има специално име в областта на висококачествените фотоапарати, които доставят удоволствие от щракането с отлична разделителна способност и нива на яркост. Фотоапаратите Canon се предлагат в различни цветове и на различни цени. Фотоапаратите на Canon се предлагат с най-съвременни мегапикселови обективи, които позволяват на фотоапарата да прави снимки с отлично качество, богати на детайли и цветове. Цифровите фотоапарати Canon имат обективи за увеличение, които съчетават оптични и цифрови възможности. Това позволява на фотоапарата да заснема ясно дори отдалечени обекти. Тази характеристика позволява на фотоапарата да открива ефекта „червени очи“ в изображението и автоматично да го коригира. Цифровите фотоапарати Canon се предлагат в различни дизайни, функции и съответни цени. Цените на цифровите фотоапарати в Индия в момента са много достъпни. При наличието на толкова много възможности за избор цените на цифровите фотоапарати в Индия са спаднали и можете да си купите в тези, които имате и предпочитате сред тях. Достъпните цифрови фотоапарати Canon предлагат истинско удоволствие на клиентите, а също така гарантират, че спомените им ще останат завинаги с тези джобни удобни фотоапарати.

Canon пусна на пазара компактния цифров фотоапарат Canon PowerShot IXUS 230 HS. С ултратънък профил и 8-кратно оптично увеличение този впечатляващ фотоапарат съчетава най-съвременната оптична технология с изключителен дизайн. Той е компактен, но предлага забележително голям диапазон на увеличение. Това е за сметка на широкоъгълните възможности. Обективът разполага и с най-новата интелигентна стабилизация на изображението. Другите характеристики включват 12,1-мегапикселов CMOS сензор със задно осветяване и 3,0-инчов LCD дисплей с 460 хил. точки. Той може да заснема и видеоклипове с HD качество 1080p24. наличен в шест елегантни, ярки цвята, този нов модел предлага набор от усъвършенствани функции в тънък метален корпус, което улеснява заснемането на спомени със зашеметяващи детайли.Canon PowerShot IXUS 230 HS е първият модел, който разполага с уникалната и мощна интелигентна IS система на Canon. Тя разполага с механизъм за оптична стабилизация на изображението с 3,5 стъпки, който потиска заклащането на фотоапарата при снимане на неподвижни изображения и Full HD видео.

Canon представи Canon PowerShot IXUS 1100 HS – най-новият модел от серията IXUS. Този 8-сантиметров фотоапарат с иновативна система на сензорния затвор е най-тънкият фотоапарат с 12-кратно оптично увеличение в своя клас. Специална характеристика е усъвършенстваната HS система. Тази функция позволява на фотоапарата да заснема изображения без шум при всякакви условия. Canon PowerShot IXUS 1100 HS дава възможност на фотографите от всички нива да заснемат спиращи дъха неподвижни изображения и Full HD филми. Впечатляващият 3,2-инчов сензорен екран предоставя контрол с пръсти, като улеснява кадрирането и възпроизвеждането на изображения и филми. Фотоапаратът разполага и с режим Smart Auto, който премахва притеснението от записването на специални моменти с Advanced Subject Detection (Усъвършенствано разпознаване на обекти), който разпознава до 32 различни сцени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *