Хроматография с пропускливост на гел/изключение на размера Различни методи Съединения, вискозитет на пластмасата

By | март 29, 2024

Мултисензорен вискозиметър Viscotek с 316SS трансдюсерна техника, осигуряващ данни за вискозитета и дизайна на различни биомолекули и естествени/синтетични полимери.

Вискозиметърът използва електрически инертен преобразувател, който е чувствителен към промени във вискозитета. Частта за изследване на вискозитета в програмите за изследване на протеини и гел пропускливост/хроматография с изключване на размера също разполага с инертен капилярен съд с измервателен циркулационен курс, идеален за програмите за биомолекули.

(Архив на съобщението – продуктите, споменати в това съобщение в базата данни, може да са налични или да не са налични от производителя)

Malvern предлага нови приложения за своята водеща на пазара система GPC/SEC.

Малвърн, Обединеното кралство: Malvern разшири своята програма Viscotek Multiple Sensor Variety (TDA), мултидетекторна програма за гел-пермеационна/размерно-изключваща хроматография (GPC/SEC), с добавянето на нов вискозиметър. TDA позволява едновременно измерване на общото молекулно тегло, молекулната и вграден вискозитет едновременно, което увеличава производителността на GPC/SEC изследванията. Новият вискозиметър се отличава с най-новото инженерно решение за метален преобразувател 316 и уникално разбиране, което осигурява превъзходно предизвикателство за материала. Поради това той осигурява най-специфичния вграден вискозитет и конструктивни детайли за по-голямо разнообразие от биомолекули, естествени и изкуствени полимери.

Уникалната конструкция на вискозиметъра използва електроинертна технология на преобразувателя, която дава по-бърз и по-чувствителен ефект върху промените във вискозитета в сравнение с типичните преобразуватели. Неговата 316 металургия означава, че има малко ограничения за хроматографските условия, които могат да се използват, като например съдържание на натрий или рН. Това е голямо предимство за изследванията на протеини. Използването на инертни капилярни съдове при измерване на хода на циркулацията също е ценно за много програми за биомолекули.

TDA е ядрото на Viscotek TDAmax, пълна и отлична GPC/SEC програма, идеална за всички макромолекулни програми. Въпреки това всеки компонент на TDA може да бъде получен самостоятелно или в смеси, което осигурява отлична мобилност за тези, които разполагат с утвърдени GPC/SEC техники. Предлагат се и UV и/или PDA сензори за допълнително подобряване на възможностите за разпознаване. Те са особено полезни за структурни изследвания на съполимери и конюгирани протеини.

Malvern и Malvern Devices са регистрирани търговски марки на Malvern Devices Ltd.

За Malvern.

Malvern Devices е лидер в областта на оперативната обработка на измервания на качеството на материалите. Malvern измерва размера на съединението, формата на съединението, зета-потенциала, молекулното тегло, размера и конформацията, реологичното качество и синдикализацията на материала. Malvern предоставя технологията, поддръжката и опита, за да осигури логическата строгост и производителността, необходими за стимулиране на научните изследвания, развойната дейност и

Благодарение на връзките си с клиенти Malvern непрекъснато развива възможностите за изобразяване на хора, техници и дизайнери. Контрастните техники за изобразяване на материали осигуряват взаимосвързани размери, показващи защо частици и дифузионни техники, наноматериали и полимери. Malvern съчетава интелигентно прилагани иновации със задълбочени познания за индустриалните програми и подкрепа, за да даде на клиентите положителното предимство, което търсят.

Със седалище в Малвърн, Обединеното кралство, Malvern Devices има операции в ключови региони в Европа и САЩ, както и в северната част на САЩ, Далечния изток, Филипините и Азия, и има партньорство в Индия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *