Хигиеничният вискозиметър е с включена дръжка за топлинно разнообразие

By | март 30, 2024

.

Моделът SPL-374 с проточен вискозиметър за санитарни методи използва индикатор, който изисква по-малко от 5 мл от примера, за да определи точно вискозитета на лекарството. Закрепването е в ¼ инча.

Метод серия, използвайки санитарни контакти за бързо освобождаване, той включва нагревателен модул за ограничено топлинно разнообразие при циркулационни условия. Всички мокрени зони са метални, а буталото е в редовно движение, така че областта на изпитване непрекъснато се почиства.

Нов миниатюрен вискозиметър за вземане на проби с контрол на температурата

Cambridge Viscosity създаде нов малък вискозиметър за санитарни методи с протичане, SPL-374, за изключително автентични и повтарящи се части с вискозитет. Първите му приложения са в различни Първите му употреби са в различни биофармацевтични и R&D програми.

Новият индикатор SPL-374 се свързва директно към серия от методи ¼“ (6 мм), като използва санитарни контакти. Индикаторът изисква по-малко от 5 мл от примера, за да SPL-374 има и нагревателен модул за ограничена обработка на топлинното разнообразие при условия на циркулация до 1 ft/sec. Малките изисквания за размер на примера, включеният нагревателен модул и контактите за бързо генериране го правят идеален за малки или дребномащабни изследвания.

Главният изпълнителен директор на Кеймбридж Джон Касамейер казва: „Много сме енергични да създадем този иновативен продукт, създаден в резултат на нуждите на областите на лекарствата и R&D. Още първите програми на SPL-374 доказаха, че подобряват владеенето на метода на създаване с малко продукти на метода и позволяват на крайните потребители да получат повторяем, ефективен успех. Първите програми на SPL-374 доказаха, че подобряват уменията за създаване на методи с малко продукти и позволяват на крайните потребители да постигнат повторяем и ефективен успех.“

В съчетание със стандартната технология VISCOpro2000 или VISCOpro1600 на Cambridge, санитарните връзки на сензора little method SPL-374 и включените Важният успех на отоплителното тяло в отлично топлинно разнообразие се справя, без да иска да се справи с цялата серия от циркулация. цялата серия от циркулация.

Индикаторът SPL-374 е базиран на сложната електромагнитна технология на Кеймбридж. Невероятната конструкция отчита неговото двупосочно време на пътуване за измерване на абсолютния вискозитет. Тъй като всички мокрени зони са метални и буталото непрекъснато се почиства от замърсявания. Не е необходимо често калибриране и се налагат много малко ремонти.

Кеймбридж Вискозитет, шеф в малките и малки примерни вискозиметрични техники за вас и обстоятелства на метода, стилове автоматични вискозиметри, използвани Обхватът на Кеймбридж по целия свят е важен за осигуряването на програмна технологична иновационна поддръжка и обслужване навсякъде и винаги, когато е необходимо.

Устройствата и вискозиметричните техники на Cambridge Viscosity отговарят на очакванията на ASTM, DIN, JIS и ISO, като разнообразните конструкции са проектирани така, че да отговарят на специфичните нужди на индустрията и програмата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *