Хванете изневеряващия си съпруг с дрехи и прическа

By | November 18, 2022

Дрехите на вашия съпруг могат да бъдат фантастичен източник на информация, която ще ви разкаже история за начина му на изневяра. Не подценявайте силата на носа си, който ви помага да откриете доказателства за неговото измамничество.

Преди да започнете, трябва да се запознаете с миризмата на съпруга си и дрехите му. Това означава произволно миришещи части от дрехи преди и след като ги е носил. Освен това трябва да научите миризмата на неговия одеколон и дезодорант. Ако успеете да разпознаете всички тези миризми за миг, ще ви бъде много по-лесно да откриете онези странни миризми, които ще станат ваше доказателство.

Най-често срещаният тип странна миризма, която ще намерите в дрехите на съпруга си, ще бъде парфюм или сапун и перилен препарат. Той обаче ще иска да вземе под внимание и други миризми като цигарен дим, домашни любимци и храна. Тези миризми може да се появят върху дрехите на съпруга ви от много невинна ситуация, но ако ги усетите по бельото му, тогава знаете, че той е бил някъде, където не трябва. И да, това означава, че ще трябва да подушите мръсното бельо на съпруга си!

Ако случайно намерите косми по дрехите на съпруга си, които определено не принадлежат на вас, значи сте попаднали на дяволите. Ще намерите косми почти навсякъде, където е бил съпругът ви, това означава, че трябва да търсите навсякъде, където отиде съпругът ви. Най-добрите места за търсене на коса са; долната част на чорапите на съпруга ви, подглавниците на колата му, четките за коса, спалното ви бельо и в сушилнята. Хубавото на косата е, че не е нужно да сте криминалист, за да забележите разликата между вашата и тази на някой друг. Всичко, от което наистина се нуждаете, е лупа и малко търпение, трябва да погледнете цвета и дължината на косата, както и текстурата и краищата.

Ако е възможно, опитайте се да съхранявате всеки косъм в отделен контейнер или плик. По този начин можете да ги използвате като доказателство, когато най-накрая решите да се изправите срещу измамения си съпруг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *