Фотоапарати Fujifilm FinePix в Индия.

By | април 24, 2024

.

Fujifilm обяви моделите Fujifilm FinePix F500 и F600 като част от 12-моделна гама компактни цифрови фотоапарати, пусната на пазара в Индия през април. моделите FinePix F500EXR и F600EXR разполагат с 16MP EXR CMOS сензор със задно осветяване и се очаква да създават по-остри и цветни изображения от конвенционалните CMOS сензори при различни условия на осветление.

Моделът F500EXR разполага с 1080p Full HD видеозапис, 15-кратно оптично увеличение, 3-инчов LCD монитор, широк набор от функции за електронно подпомагане, като например разпознаване и разпознаване на лица, разпознаване на кучета и котки, композитни режими с много кадри и панорама с движение 360, както и различни режими Velvia (ярки) и Astia (меки) Налични са и предварително зададени режими на снимане.

Докато глобалната версия на F500EXR се предлага в няколко цвята – паприково червено, шампанско златно, електрическо синьо и класическо бяло – индийската версия първоначално ще се предлага само във версията класическо черно. Други цветови схеми за индийската версия ще бъдат обявени по-късно, а цената в Индия е определена на 18 999 рупии.

Междувременно Fujifilm обяви FinePix F600EXR в световен мащаб на малко по-висока цена от тази на F500EXR. Фотоапаратът ще бъде наличен в индийските магазини до октомври на цена от 19 998 рупии. F600EXR ще замени F550EXR, като запази същия тънък корпус и 16MP EXR CMOS сензор като F500EXR, но с повече функции от F550EXR. Става.

Други функции с добавена стойност на Fujifilm Finepix F600 EXR включват вграден GPS и навигационна система и 15x оптично широкоъгълно увеличение с функция за интелигентно увеличение за подобрен цифров контраст и яснота на изображението Сензорът EXR CMOS разполага с функция EXR AUTO която се фокусира върху намаляването на размазването, причинено от заклащането на фотоапарата, дори и в условия на слаба осветеност. Тази функция има три приоритетни режима: висока разделителна способност, динамичен обхват и S/N.

Fujifilm пуска на пазара S3300 Super.

Fujifilm пусна на индийския пазар Fujifilm FinePix S3300, най-новото попълнение в серията цифрови фотоапарати FinePix S. Снабден с обектив с 26-кратно оптично увеличение и стабилизация на изображението CCD shift, S3300 е оборудван с 14MP CCD сензор за изображения и използва 24mm ултраширокоъгълен обектив Fujinon за снимане в близък план. Той може да прави перфектни снимки, дори когато обектът е на разстояние само 2 см от обектива, и поддържа снимане със свръхвисока чувствителност до ISO 6400 за ясни и отчетливи изображения дори при слаба осветеност. Освен това можете да записвате 720p HD видео и да го гледате на HD телевизор чрез връзка с HDMI кабел.

Fujifilm FinePix S3300 разполага с 3-инчов дисплей с технология EVF (електронен визьор) за снимане на открито при пряка слънчева светлина. Освен това разполага с функциите Smile & Shutter (Усмивка и затвор), Face Detection (Разпознаване на лица) и Blink Detection (Разпознаване на мига), като се фокусира върху авантюристите и професионалните фотографи. По този специален повод MD на Fujifilm предположи, че S3300 запълва празнината между фотоапаратите от типа „насочи и снимай“ и DSLR фотоапаратите от висок клас. Fujifilm се стреми да предостави достъпна платформа за правене на висококачествени снимки, без да усложнява потребителския интерфейс и управлението. Цената на Fujifilm FinePix S3300 е 15 999 щатски долара и се предлага с двегодишна гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *