Търсене на алтернативна материя за дънки Diesel

By | ноември 11, 2022

Що се отнася до модата, дънките Diesel са център за обсъждане през цялото време, тъй като са много популярни сред всички хора във всяко кътче на света. Това е дрехата, която трябва да имате в гардероба заради издръжливата си материя и модерен дизайн. Завърши двудневният салон за дънки в La Halle Freyssinet, който беше спонсориран от Premiere Vision Salon.

С по-нататъшното увеличение на цената на памука, всички производители на марки дънки, включително мениджърът на мъжки дънки Diesel, търсят по-издръжлив алтернативен материал за замяна на официалния дънков плат. Може би алтернативите включват рециклиран материал или други влакна. Директорът на тенденциите в материалите на Diesel Jeans каза, че тенселът и модалът са висококачествен материал, но съотношението на този вид материал със сигурност ще се увеличи през това тримесечие. Майсторът на дънките Adriani Goldschmied също смята, че днешната дънкова индустрия трябва да купува дънков материал с по-широка визия, вместо официални неща.

Adriani Goldschmied каза, че бъдещите дънки може би са изработени от млечни влакна, бамбукови влакна, тенсел, вискозни влакна, коприна и други материали. А памукът е само един от материалите за дънки Diesel сред твърде много видове. Adriani Goldschmied вярва, че новите дънки ще предложат много невероятни аспекти в близко бъдеще.

Той добави, че това ще накара хората да бъдат възхитени по отношение на дизайна, особено за дамските дънки, защото смесените плетени материали могат да направят много по-сложен и по-добър ефект за жените. Нещо повече, разработването на рециклиран материал за мъжки дънки ще бъде тенденция. Той прогнозира, че цветните дънки, светлите дънки и функционалните дънки ще бъдат звездата в целия моден свят през 2012 г.

Всички дизайнери, които участват, признават, че нежеланите колебания в цените на памука наистина оказват голямо влияние върху производителите на дънки Diesel. И цената на материалите на изложбата също се е увеличила средно с 30%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *