Трябва ли омъжените жени да носят секси дрехи?

By | November 26, 2022

Някои съпрузи/гаджета харесват съпругите/приятелките им да носят секси дрехи, а други не. Някои казват, че секси дрехи трябва да бъдат запазени за млади необвързани. Ако съм над 50 и съм в добра форма, мога ли все още да бъда секси и ако да, какво да облека? Какво мислиш?

„Подходящо за фигура“ ми звучи разумно. Шер достигна възраст, в която за много жени много стилове може да изглеждат неуместни. Но тя има фигура, която позволява доста свобода на действие.

„Модата“ и „подходящостта“ до голяма степен са резултат от околната среда, местното мислене и религията. Имаше (и вероятно все още има!) времена и места, където гледката на гол женски глезен беше скандална; далеч отвъд „секси“.

Първоначалният въпрос беше „имам ли право да се обличам секси, ако съм над 50; и какво е подходящо?’ Мисля, че „секси“ е състояние на съществуване, повече от определена дреха или количество кожа на показ. Аз съм над 50 и съм с голям размер и НЕ бих се чувствала секси в бикини. Или изглеждайте секси – но ИМА мъже (и жени) в света, които не биха се съгласили с това! Въпреки това се чувствам секси и мъртво женствена, когато нося пола и блуза и корсет отдолу, маркуч и обувки с ток (но вече не с потресаващо висок ток). Някои дрехи (костюм, например) не ме карат да се чувствам „секси“. Но дрехите, които ми стоят правилно, които текат и се чувстват чувствени към тялото ми, могат да ме накарат да се чувствам много „секси“.

Така. Първо дефинирайте „секси“. След това разберете какво ВИ кара да се чувствате секси. И ако желаете, разберете какво според партньора ви изглежда секси на вас и го носете, ако сте добри с това.

Въпреки това, ако искате да носите рибарски мрежи и сутиен, подозирам, че в Съединените щати ще получите доста интензивен шепот зад ръцете за това. Но ако не ви пука (и добре за вас, ако не ви пука!) и ви кара да се чувствате секси, давайте. Веднага щом изчезнете от погледа си, критиците ще намерят някой друг, за когото да шушукат.

О… и какво общо ще има да имаш брак с това? Освен ако вашият партньор има проблеми с това да изглеждате „секси“ на обществени места или просто с това, което носите, и това наистина е съвсем различна тема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *