Тениски с персонализиран печат – кой метод за печат да изберете?

By | август 25, 2022

Получаването на персонализирани тениски с щампи може да бъде объркваща задача, ако никога преди не сте го правили. Има толкова много конкурентни компании за печат на тениски, всички предлагащи различни цени, качество на продуктите и нива на обслужване. Може да е наистина трудно да разберете откъде да започнете. В тази статия ще разгледаме различните методи за печат на тениски, за да ви помогнем да решите кой ще работи най-добре за вашите изисквания. В края на статията разкривам моя най-добър съвет за спестяване на пари при поръчка на ризи с щампи.

Методи за печат на тениски…

1. Ситопечат

Може би сте чували за ситопечат, тъй като той е един от най-популярните методи за печат. Това включва използването на шаблони и мастило и е икономически ефективен метод, ако искате да получите голямо количество отпечатани тениски. Това е така, защото първоначалните разходи за настройка са сравнително високи, тъй като шаблоните трябва да бъдат създадени. Един недостатък на тениските със ситопечат е, че мастилото може да избледнее/отмие с времето, докато други методи нямат този недостатък.

2. Бродерия

Бродерията може да изглежда страхотно върху униформите на персонала и ако е направена правилно, може да придаде елегантен вид на всяка персонализирана щампована дреха. Отново разходите за настройка могат да бъдат доста високи, тъй като е необходима много първоначална работа, но след като подготовката е направена, това е рентабилно за производство на по-големи тиражи облекла. От друга страна, бродираните лога и текст могат да започнат да се износват след няколко пранета и това също е скъп начин да поставите дизайна си върху риза.

3. Топлинно сублимационен (винил) печат на тениски

Това е по-модерен метод за отпечатване на дизайни или текст върху тениска. Винилова щампа се нанася върху дрехата чрез топлинна преса (като голяма ютия). Той е най-подходящ за по-малки тиражи (например 100 облекла или по-малко), тъй като разходите за настройка са ниски (някои принтери за тениски дори изобщо не начисляват такса за настройка за печат на винил). Печатът никога няма да се отлепи, напука или избледнее при пране, защото е вид пластмаса. Недостатък е, че сте ограничени до използването на блокови цветове, но това лесно се заобикаля и могат да се постигнат фантастично изглеждащи резултати.

Как да спестите пари от печат на тениски

Важно е да имате ясна представа какво точно искате да бъде отпечатано върху вашите дрехи и от какво количество ризи се нуждаете, преди да се обърнете към фирма за печат на тениски за ценова оферта. Моят най-добър съвет за спестяване на пари от щамповани ризи е да избягвате опцията за уебсайт „проектирайте своя собствена тениска онлайн“ и вместо това да изпратите имейл или да се обадите на печатница за тениски. По този начин избягвате да плащате допълнително за „привилегията“ сами да проектирате ризата си, плюс получавате предимството опитен дизайнер на тениски да свърши работата вместо вас въз основа на вашите спецификации, обикновено без допълнителни разходи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *