Съвети за печат на тениски – Как да създадете свои собствени персонализирани ризи онлайн

By | August 13, 2022

Печат на тениски – 3 неща, които трябва да имате предвид преди всичко. Тези три евтини съвета са лесни за следване, лесни за използване и ще ви доставят много удовлетворение, когато скоро носите вашите персонализирани ризи.

Нека започнем с края наум. Вместо да бързате да поръчате ризи онлайн за печат, предлагам да започнете с края наум.

Защо искате да отпечатате риза? За работа ли е или за рожден ден? Може би е за забавно бягане скоро или просто като подарък за някого? Може ли да е като спомен от наскоро предприето пътуване?

Всяко от тези събития по-горе може да доведе до избор на различна дреха, която потребителят да има предвид. Може би климатът около вас може да диктува какво носите. Важно е да имате това предвид, когато решавате да отпечатате дизайни върху ризи. Худи като подарък през лятото може да не е толкова приемливо, колкото тениска с кръгла яка. Така че да започваме!

Съвет 1: Защо искате да отпечатате своя собствена риза?

Това е важен въпрос, защото ще ни отведе до предназначението на ризата, материята, от която е изработена и дали е Джърси или суичър за зимно облекло или тениска без ръкави или риза с широка яка за горещо лятно събитие.

Позволете ми да ви дам три примера тук, за да ви помогна да разберете как този етап на планиране е много важен, преди да избягате да купувате ризи на случаен принцип онлайн.

Пример първи! Да си представим, че скоро планирате вечер навън една събота с момчетата. Всичко е свързано с младоженеца като неговия голям ден навън с момчетата. Куп приятели решават, че темата ще бъде около футболния отбор на младоженеца.

Решението е всеки да носи тениска по поръчка, отпечатана с героите на футболните идоли с обрат. Всеки футболен играч ще бъде направен като анимационен герой, вместо да използва изображенията на играчите. Това може да бъде страхотно парти с още по-големи ризи. Накарайте графичен дизайнер да измисли няколко скици на герои за цялото парти.

Пример втори! Имате събитие на открито около фитнеса. Вашият фитнес клуб се нуждае от ризи с лога отпред и отзад, както и на ръкавите. Клубът иска полиестерна фланелка и се нуждае от тениските, за да бъдат рентабилни. Сега, тъй като ризите не са памучни, предлагам да помислите за ситопечат на логата и дизайните върху тениските, вместо цифрово отпечатване на изображенията. За да получите най-добрите цени, повечето печатници предлагат да се отпечатат минимум 20 ризи наведнъж. Така че, след като подредите ризите си, всичко, от което се нуждаете, е да преминете към съвет №2, за да получите качествени ризи с печат.

Пример трети! Представете си, че планирате рожден ден на 6-годишно момиче. Ще дойдат 30 деца и искате ризи да отговарят на темата на партито. Можете да изберете тениска или суичър, за да подхождат на децата. Поръчката на едро ще бъде рентабилна за вас, тъй като повечето печатарски компании предлагат отстъпки за големи поръчки на едро. След като разберете каква е целта на времето, преминете към съвет №2 по-долу.

След като видът на ризата е известен, сега е време да решите какво искате да печатате на върха. Имаме избор от изображения, дизайн или ТЕКСТ. Тук ще се спрем на изображението или снимката, която ще отпечатаме върху облеклото. Това ни води до съвет №2.

Съвет 2: Какви размери на изображението са най-добри за печат?

Откривам, че повечето хора, които се обръщат към мен, за да им отпечатам тениските, нямат правилния размер на снимката като начало. Повечето хора правят безплатни изображения от Google или Facebook. Въпреки че тези графики може да изглеждат добре на малък екран, те рядко са правилния размер за отпечатване върху много по-голяма повърхност, като риза или джемпер.

Изображенията от интернет са с намален размер и са с резолюция около 96 dpi или около 5 см на 5 см в размери. Тези изображения няма да са достатъчно големи, за да изглеждат добре дори на джоба на гърдите на вашите поло бизнес ризи.

Ако се опитате да разтегнете изображението през задната или предната част на тениската, ще получите отпечатано пикселизирано изображение поради лошото качество на изображението, което сте използвали.

Решението е за изображения с голям размер на файла. Препоръчителната разделителна способност за добри изображения е минимум 300 dpi или около 30 см на 30 см в размери. Три пъти повече от споменатото по-горе. Това са големи файлове и ако се разтеглят, лесно ще се получат ризи със страхотен печат, когато отпечатате графиките върху дрехите.

Има много сайтове, които предлагат страхотни изображения срещу малка такса. Ето 3 платени сайта, които препоръчвам:

  1. SHUTTERSTOCK.com

  2. GETTYIMAGES.com.au

  3. DEPOSITPHOTOS.com

Някои безплатни сайтове, от които да вземете дизайна си, са:

  • BURST от SHOPIFY

  • UNSPLASH

  • PEXELS

Полезни моменти, които трябва да имате предвид при избора на изображение.

Винаги се уверявайте, че не използвате изображения без разрешението на лицето, което ги е създало. Потърсете в Google тези условия по-долу, за да сте сигурни, че избирате правилните изображения, без да си създавате проблеми.

Какво е Creative Commons? Creative Commons е бизнес група с нестопанска цел, която помага за разпространението и използването на творчество и знания чрез безплатни инструменти, които са законни за използване. Сега използването под обхвата на лиценза Creative Commons е от пълно използване на изображенията, които искате да използвате, без приписване, до разрешаване само на определени употреби и без промени в използваните изображения. Уверете се, че разбирате лицензите, преди да използвате изображения, ако търсите безплатни графики в мрежата.

Какво е обществено достояние? Произведенията в публичното пространство са тези, чиито авторски права са изтекли, отнети са или са неприложими. Намирането на нещо в интернет не означава, че е обществено достояние. Отново е ваша отговорност да се уверите, че избирате изображения без авторски права.

Какво представляват безплатните изображения? Повечето безплатни изображения не са непременно безплатни. В много случаи всичко, което трябва да направите, е да закупите изображенията срещу малка еднократна цена, така че след това да имате правата да използвате изображението за свои собствени цели. Имате право да използвате изображенията толкова често, колкото желаете. „Безплатно“ в „безплатно“ означава само, че не е нужно да плащате възнаграждения на собственика на изображението всеки път, когато го използвате. За изчерпателно четене на безплатните изображения вижте това ръководство от Amos Struck.

Съвет 3: Как да избера правилния цвят на ризата?

Преминахме през решаването на повода, за който ще се използва ризата. Това може да е партито на доларите, за което говорихме по-рано, или може да е отборно събитие за местен фитнес клуб или дори парти за рожден ден на 5-годишно дете.

След това отидохме и получихме страхотни изображения от интернет, използвайки безплатните или платените сайтове, които споменах по-горе. Така че последната стъпка е изборът на типа тениска и марката, които искаме за нашето събитие скоро.

Ако е вечер навън в по-хладен климат, трябва да обмислим използването на тениска с цял ръкав или дори качулка или джемпер, за да отпечатаме вашите снимки. За по-горещ тропически климат използвайте риза без ръкави, ако е плажно парти, или риза с половин ръкав с кръгла кройка за комфорт. Добрите марки са AS COLOR или GILDAN, за да назовем само няколко.

Уверете се, че ризите са 100% памук, тъй като те правят ризи с по-добри щампи. Те са много по-удобни за носене.

Изберете цветовете на ризата!

Сега преминаваме към избора на цветовете на дрехите, върху които планирате да печатате. Винаги използвайте контрастни цветове като ориентир.

Какво имам предвид с това? Ако трябва да имате изображения с по-ярки или по-тъмни цветове, изберете по-светла риза. Избягвайте да използвате тъмно изображение върху черна или тъмносиня риза. Изберете бяла риза или по-светъл нюанс на синьото, за да отпечатате снимките. Вашите отпечатъци ще се открояват върху тениските и ще бъдете много доволни от крайния резултат.

Заключение! В обобщение ние преминахме през процеса на отпечатване на тениски, за да идентифицираме защо или къде ще носите дрехата. След това намерихме изображения, подходящи за случая. Накрая потърсихме тениска с правилния цвят, за да изведем най-добрите резултати с щампованите ризи, след като тениските са отпечатани. Надявам се, че тези съвети ще ви помогнат да създадете страхотни ризи с щампи по поръчка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *