Съвети за обяви за продажба на дънки в eBay

By | август 9, 2022

Започнете да печелите пари сега в eBay

Дрехите са чудесен артикул за продажба в eBay. Всеки ден обикновените хора правят бързи пари, като намират и продават най-добрите марки дрехи в eBay. Започнете с марки, които вече познавате. Нека вземем American Eagle за нашия пример за списък. Имате чифт техни тесни дънки в отлично състояние, които искате да продадете. Първо, започнете с бързо проучване. Отидете на eBay.com и напишете American Eagle Skinny Jeans Size 6 в лентата за търсене. След това прецизирайте търсенето си, като изберете само завършени и продадени артикули. Посочените в зелено артикули (за цената) са продадените артикули. Артикулите, посочени в червено, не са продадени. Искате да игнорирате непродадените обяви. Съсредоточете се върху артикулите, които са най-сходни с вашите и са продадени наскоро. Проверете състоянието на тези елементи. Има ли видимо износване? Някакви недостатъци? Износени маншети? Освен това запишете подходящи ключови думи, които успешният продавач е използвал в заглавието и описанието си. Ако продавате дънки, трябва да знаете кой стил продавате. Изрязани ли са ботушите на дънките или тесни? Размерът юноши ли е или дамски? Размерите за юноши ще бъдат 00, 1, 3, 5, 7, 9,11. Дамските размери са посочени в четни числа. Размер 6 е женски размер.

Запознайте се с популярни ключови думи за облекло като Rise и Inseam. Също така трябва да можете да опишете точно цвета на прането на дънките. Светло или тъмно? Някои марки имат цвета за пране, изписан на етикета за грижа. Други марки използват кодове с числа и дати. Купувачите ще търсят определени пранета. Очаквайте да получите въпроси от купувачи, които ви молят да опишете и наименувате измиването.

Купувачите може да се опитват да намерят преустановен любим стил. Помогнете им и предоставете възможно най-много спецификации на артикулите.

Получете точни размери за артикулите си

Височината е измерването от шева на чатала (4-посочен шев на седалката) до горната част на колана над ципа. Предното издигане е критично измерване. Повечето обяви не включват измерване на обратно издигане. Вътрешният шев се измерва по протежение на вътрешната страна на крака, преминавайки от 4-посочната пресечна точка на централния шев до долната част на маншета. Редовният вътрешен шев е с дължина 32 инча. Не забравяйте да посочите размера на етикета на артикула, както и вашите измервания. Винаги включвайте вашите собствени измервания, защото между марките и в рамките на марките размерите варират. Талия 30 от една марка може да бъде само 28 инча. Дайте на вашите купувачи достатъчно информация, за да им помогнете да вземат добро решение дали дънките ще стоят правилно. По-добре да включвате много измервания, отколкото да пропускате важни подробности. Купувачът не може да пробва артикулите преди покупката.

Използване на Terapeak и Auctiva за продажби в eBay

Terapeak е онлайн инструмент, който ви показва най-доброто време да започнете вашата обява, кои ключови думи да използвате и за колко са продадени завършените обяви. Опитайте безплатен пробен период на Terapeak, за да го проверите без риск. Цената е сравнително ниска, около десет долара на месец, и определено ще увеличите продажбите и печалбите на артикулите си, като използвате предоставената информация. Terapeak е само един онлайн ресурс за продажби в eBay.

Auctiva ви предоставя професионално изглеждащи шаблони за вашите артикули. Има голямо разнообразие от теми и фонове, от които да избирате. Шаблоните са изброени в категории и можете да запазвате любимите си шаблони, да променяте описанието и информацията за артикулите и бързо да изброявате стотици артикули за продажба. Auctiva предлага превъртаща се галерия от представените ви артикули, която да се показва в долната част на вашата обява. Това ви позволява да продавате повече артикули чрез кръстосано популяризиране. Това е чудесен начин да увеличите продажбите си в eBay.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *