Съвети за кънтри мода

By | September 1, 2022

Модата е огромна част от днешните модерни тенденции и кънтри облеклото не отстъпва. С количеството популярни марки и облекла на пазара, като Outback Rodeo и Corfu Jeans, е лесно да комбинирате и комбинирате визия, която ви подхожда. Селското облекло е чудесен избор за неофициални, ежедневни и интелигентни случайни поводи. В зависимост от местоположението и събитието има различни кънтри стилове, подходящи за всяко излизане.

Австралийските дами навлизат масово в кънтри стила. В тази статия ще разгледаме по-долу някои съвети за женска провинциална мода.

Започвайки с основите, не можете да подминете карирана блуза с джобове, съчетана с тънки дънки от деним, голяма катарама на колана и кафява кожена жилетка като допълнение. Комбинирайте това с чифт ботуши, покриващи долната част на дънките ви, и ще имате традиционен вид на каубойка.

Модерен: добавете стил към визията си с палто и шал. Палтата с прикрепяща се качулка са идеални за студени условия. Шалът ще допълни палтото и можете да намерите груби стилове както със, така и без пискюли.

Селското облекло не трябва да е изцяло традиционно и можете да намерите много модерни селски облекла, включително ниски ботуши и обувки.

Има много аксесоари, дънки и ризи и за мъже. Ето няколко модни съвета за момчетата.

Аксесоари: когато става въпрос за аксесоари към външния ви вид, не можете да подминете кънтри уестърн шапка. Комбинирайте шапката с кафяви кожени ботуши и ще се превърнете в икона на кънтри стила.

Дънки: за практическа употреба, като конна езда и студен климат, селските дънки ще издържат по-дълго от всяка друга част. Те не само са абсурдно издръжливи, но и изглеждат фантастично и ще се открояват в тълпа дънки. Известно е, че дънките в западен стил издържат цял ​​живот, когато се поддържат добре.

Ботуши: за практическа употреба ще ви трябват ботуши, когато яздите кон или ако планирате студено пътуване. Нищо не предпазва краката ви повече от ботушите и няма да спре проникването на мръсотия и влага през дупките на обувките. Селските чорапи обикновено се правят подобно на термочорапите, които ще паснат на вашите ботуши и дънки. За жените можете да намерите и селски чорапи, които улавят топлината за студени условия.

Уестърн облеклото не винаги трябва да следва традиционните цветове кафяво, черно и сиво. В наши дни има редица марки, популяризиращи модерни кънтри стилове от новото време. Ако търсите да вземете ботуши или катарама за колан, тогава повечето специализирани магазини ще продават аксесоари за селско облекло. Ако не можете да намерите стила, който търсите в магазина, скочете онлайн и ще откриете цял свят от провинциални дрехи. За да научите повече за съветите и тенденциите в кънтри модата или ако търсите най-новите облекла, вижте Australian Country Clothing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *