Съвети за избор на правилната тениска за вас

By | август 7, 2022

Всеки мъж харесва тениски. Така че повечето от тях имат огромна колекция за носене. Това е така, защото те са удобни за носене и могат да ходят на всякакви неофициални места, носейки ги. По този начин, ако купувате тениска за себе си, трябва да имате предвид някои неща, така че да получите правилния размер според размера.

Подходящите

Не избирайте тези, които са твърде свободни или тесни. Така ще изглеждате по-добре. Тя трябва да подчертава атрибутите на тялото ви, но не като ви кара да се чувствате неудобно. Уверете се, че тениската стои перфектно на рамото ви. Ръкавите трябва да са около ръцете и да не се простират до лактите. Ако имате по-дълги ръце, изберете тениски с леко къси ръкави. Дължината на ризата трябва да е достатъчно дълга, за да можете да я пъхнете в панталона. Гледайте да не е толкова дълго, за да се скупчи. Ако обмисляте да изберете тениски за спортни дейности, тогава заложете само на прилепналите към кожата горнища.

Правилният цвят

Цветът на ризите трябва да бъде избран според тена на кожата на лицето. Винаги можете да си купите бяла тениска, защото тя допълва всички тонове на кожата. Те всъщност трябва да присъстват в гардероба на всеки мъж. Ако изберете ризите в сиво, тогава те ще направят тялото ви да изглежда подобрено. Избягвайте ги през летните сезони, защото видимо личат следите от пот. Дори черните са сходни по тип. Но те са добър вариант, защото пасват добре на почти всеки тип комбинация. Опитайте се да избягвате да ги носите през деня, защото могат да ви накарат да усетите топлината. Тъмносиня тениска е по-добър вариант от черна или сива. Ако обичате повече жизненост в живота си, винаги можете да изберете цветове като червено, зелено, лилаво, синьо и други.

Материята на тениската

Качеството на тениската трябва да бъде с най-висок приоритет. На пазара има няколко вида качество. Някои от тениските са по-дебели, докато други са по-тънки. Установено е, че по-тънките са по-скъпи, защото са направени от висококачествени материали. Така че предпочитайте да изберете тънкопластова лека, за предпочитане памучна, защото така ще се чувствате комфортно. Освен това ще ви издържат по-дълго.

цена

Последното, но не и по важност нещо за тениските е тяхната цена. Уверете се, че отговарят на бюджета ви, но не е нужно да правите компромис с качеството на продуктите.

Ако се погрижите за всички горепосочени точки, можете да сте сигурни, че ще намерите правилния вид тениска за вас. На пазара има много производители на тениски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *