Съвети за закупуване на светло дънково яке за мъже

By | August 31, 2022

Дънковите якета винаги са били популярни сред мъжете, носени от рок звезди и актьори, това е едно от най-универсалните дрехи. Задължителен елемент от гардероба, който е едновременно издръжлив и стилен, не е лесен, но дънковото яке го прави толкова лесен. Едно от любимите ми неща за светло дънково яке е, че можете да го носите във всякакви климатични условия, но не и в мразовито студен.

Светлото дънково яке може да се носи с почти всичко. Комбинирайте го с любимата си риза и дънки за небрежен външен вид или с чинос панталони за този полунебрежен стил. Единственото не, когато става въпрос за дънково яке, е да го носите с дънки в същия цвят. Освен ако дънките ви не са черни. Вероятно сте чували това и преди, но ще подчертая, че изцяло черният външен вид винаги е на мода.

Перфектното дънково яке е трудно да се намери, затова имам няколко съвета за какво да внимавате, когато купувате такова.

  • Изберете цвят: Дънковото ви яке трябва да върви с повечето ви дрехи. Светлосиньото яке може да се носи с дънки от всякакъв цвят. Добавяйки стилни точки към вашето облекло, това ще направи дори обикновена тениска и дънки да изглеждат поп. По-тъмните нюанси могат да се използват за малко по-официална визия, а бялото сако е идеално за плаж или да изглеждате готино през лятото.
  • Добре монтиран: Виждал съм мъже, носещи бомбър якета, които са с поне два номера по-големи. Сакото ви трябва да стои перфектно на раменете. Разбира се, не трябва да е толкова стегнато, че да не можете да се движите свободно.

Докато добре прилепналото яке придава стилен външен вид, голямото яке може да ви накара да изглеждате по-сурови и небрежни. В идеалния случай една непокрита карирана риза с тъмни дънки и светло сако са страхотни, особено ако искате да изглеждате по-мачо. Не забравяйте да добавите слънчеви очила към тази комбинация.

  • Дължина на ханша: Доброто дънково яке не трябва да е твърде дълго, то всъщност трябва да стига само до бедрата. В случая с това конкретно мъжко яке късото е по-добро. Губиш точки за стил само ако сакото ти стигне до колана.

След като сте избрали якето, което е точно за вас, продължете напред и го направете свое собствено. Обикновено вдигам яките и го допълвам с шапка. Тази универсална дреха може да се носи върху всичко – от къси панталони и дънки до чинос и други полуежедневни панталони. Няма ограничения за това, което можете да носите под сакото си, изглежда добре с всичко. Обикновена бяла тениска или такава, която е смесица от цветове, няма нещо, с което новото ви дънково яке да не изглежда страхотно. Всъщност е много вероятно да направи дрехите ви и на свой ред да изглеждате още по-добре.

Създаването на различни визии с дънкови якета е лесно и забавно. Колкото повече якета купувате, толкова повече възможности имате, за да изглеждате така, както се чувствате в даден ден. Бих препоръчал поне две добре вталени сака, светъл и тъмен нюанс и едно малко по-голямо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *