Стил по света: Модни тенденции в различните страни

By | септември 5, 2022

Тенденциите и стиловете варират значително в различните страни и дори от град в град. Независимо дали пътувате до Русия, Берлин или Тел Авив, драстичните разлики в модата вероятно ще предизвикат у всеки лек културен шок. Независимо дали планирате да пътувате по света или просто се интересувате каква е модата в други страни, по-долу са някои големи градове и какви са някои от текущите тенденции там.

  • Св. Петербург: Когато става въпрос за руски стил, всичко е свързано с обличането. Без значение къде отивате, дори ако просто искате да носите спортни панталони, по-добре е да са сладки спортни панталони на Victoria’s Secret, а не грозните сиви, които ви карат да изглеждате като американец. Ако една жена иска да се вписва, тя трябва винаги да е с перфектна прическа, грим и нокти. Руските жени обичат да изглеждат добре. Те предпочитат секси облекло, като тесни дънки и горнища с дълбоко изрязване. Ако е студено (или, разбира се, ще бъде), трябва да носите кожено палто, което стига до кръста, тесни дънки и много високи токчета. Ако искате да изпъкнете, можете да носите равни обувки, ако сте жена, и кецове, ако сте мъж. Маратонките са подходящи само ако отивате на фитнес. Като каза това, руснаците харесват стила, но не е задължително да е скъп стил. Можете също така да получите рокли на едро, стига да изглеждат скъпи.
  • Тел Авив: Израел е интересно място и ще откриете, че страната е изпълнена с много различни стилове. Но като цяло израелският стил е за комфорт. Всъщност е точно обратното на руския стил. Много рядко ще видите израелско момиче да носи много високи токчета дори в нощен клуб. Израелският стил е доста спокоен, дори като хипи. Обичайно е да видите както мъже, така и жени със спортни дредове, облечени в ретро дрехи. Жените обичат да носят широки дънкови шорти, сладки рокли, в които могат да карат колело, и винаги удобни сандали. Като цяло Израел е много хълмисто място, така че удобните обувки са задължителни. Израел е толкова спокоен със своя стил, че е вероятно да видите хора, носещи дънки на сватби.
  • Берлин: Берлин е основна модна столица и тук ще видите някои фънки тенденции, които едва ли ще видите никъде другаде. Има няколко основни тенденции, които са популярни в Берлин, но „хипстърът“ определено е вътре. Това е град, който определено знае как да купонясва и модата, която виждате по улиците, показва това. Стилът може да бъде описан като всичко друго, но не и като мейнстрийм, несъвпадение и всичко е възможно. Харесват им дрехи от 80-те години, високи маратонки, няколко слоя дрехи и фънки коси. Стилът има донякъде усещане в стил Токио, но може би малко по-груб по ръбовете. Ако търсите оригиналност, това е мястото, където да отидете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *