Стилове на панталони и подходящи дължини на подгъва

By | август 31, 2022

Тесни панталони:

Стил и дължина на подгъва: Тесните панталони или дънки са прилепнали и стегнати от ханша до глезена. Ризата завършва точно около глезена.

Най-добра форма на тялото: жените с балансирана форма на час или дълги, тънки крака имат лесна игра тук. Но не се притеснявайте дами. Ако имате по-къси или по-дебели крака, помислете за обувки с ток или глезени, за да разтегнете крака. Никой не трябва да се отървава от тесните си дънки, защото тези панталони са страхотни за всеки повод.

Стил на обувката: Всички обувки работят с тесни панталони, но за да разтегнете малко краката, се препоръчват обувки на ток или глезени.

прав:

Стил и дължина на подгъва: Панталоните с прав крачол не са толкова прилепнали като кльощавите, но все пак прилепват плътно от бедрата до прасците. Единствената разлика е, че правите дънки не прегръщат толкова много крака ви, колкото тесните дънки. Подгъвът трябва да завършва точно под глезена, за да създаде приятен поток с обувките.

Най-добра форма на тялото: всеки тип тяло може да носи тези панталони. Тази форма е чудесен вариант, ако не искате да показвате тялото си толкова много.

Стил на обувката: Всички обувки вървят добре, ботушите до глезена само ако имат малка част и обувките могат да се поберат върху нея. Не искате подгъвът да стои върху дръжката.

зареждане:

Стил и дължина на подгъва: Панталоните с ботуши са вталени през бедрата и се разширяват леко от коляното до подгъва. Подходящата дължина на подгъва е четвърт до половин инч от пода. Имайте предвид, че тези насоки се измерват с вашите обувки или избор на краката ви.

Най-добра форма на тялото: Всяка форма изглежда страхотно в дънки, но те са чудесни за балансиране на широки бедра или извита горна част на тялото.

Стил на обувката: Обувките с остър връх, ботушите до глезена и практически всеки ток работят най-добре с форма на ботуши, защото скриват малко краката ви. Уверете се, че когато купувате панталони, те ще бъдат на ¼ до ½ инча над пода С Вашите обувки.

ракети:

Стил и дължина на подгъва: Клешовете технически са обути с по-широк клош на крака. Важат същите правила като по-горе. Въпреки че важат същите правила, пламъците са малко по-екстравагантни. Помислете дали отговарят на вашия стил.

Най-добра форма на тялото: същата като bootcut

Стил на обувката: същият като Bootcut, освен ако клещите не са изрязани високо, тогава е възможна плоска обувка, защото кракът ви се вижда.

Панталони Дънки и широки панталони:

Стил и дължина на подгъва: Широките панталони се простират направо от ханша непрекъснато към дъното. Тези панталони трябва да са подгънати ¼ над пода. Само пръстите ви трябва да се показват, за да създадете дълъг, елегантен крак и външен вид.

Най-добра форма на тялото: Тези панталони работят с всеки тип тяло. Не се срамувай. Малък съвет… колкото по-широки са бедрата ви, толкова по-широка трябва да е кройката, за да създадете добър баланс между горната и долната част на тялото.

Стил на обувката: Препоръчват се токчета, защото опъват крака. Широкият крачол може да направи краката да изглеждат по-къси. Скъсените широки панталони могат да се носят и с плоски обувки, ако предпочитате.

Boyfriend Jeans:

Стил и дължина на подгъва: Идеята зад тези панталони е да изглеждат така, сякаш сте ги взели назаем от гаджето си. Обикновено те идват изрязани с ниска височина.

Най-добра форма на тялото: Тесните бедра вървят малко по-добре с този тип сладкиши, тъй като ниската височина има тенденция да разширява бедрата визуално.

Стил на обувките: И равните обувки, и обувките на ток работят чудесно с бойфренд дънки. Това наистина зависи от вида, който искате да постигнете.

Приятелски дънки:

Малко по-тънка версия на boyfriend дънки

Важат същите правила.

Панталон с дължина до глезена:

Дължина на подгъва: Тези панталони трябва да завършват точно над или под глезена, никога точно там, където е глезена ви. Акцентът е насочен към най-слабата част на крака. Те могат да бъдат тесни, кльощави, бойфренд или друга кройка. Идеята тук е дължината.

Най-добра форма на тялото: Всички типове тяло носят този вид изрязване. Изберете стил, който работи по-добре с тялото ви.

Стил на обувките: В зависимост от стила, който изберете, можете да носите ботуши, токчета или равни обувки.

Скъсени панталони:

Дължина на подгъва: Тези панталони завършват някъде между средата на прасеца и глезена. От вас зависи коя дължина предпочитате. Имайте предвид, че панталонът никога не трябва да завършва в най-широката част на крака. Прави краката ви да изглеждат по-големи и по-къси, отколкото са в действителност.

Най-добра форма на тялото: Всеки тип тяло може да носи тези панталони. Определящият фактор е вашият ръст. Високите хора с дълги крака могат да носят по-къси дрехи от ниските хора с къси крака.

Стил на обувките: Всички обувки работят с тази дължина. Зависи от стила и кройката на панталона ви.

Моля, имайте предвид, че всички споменати насоки за стил са само предложения и ако се чувствате комфортно в това, което носите, трябва да го направите, без да слушате това. Тази публикация в блога е за тези, които търсят малко насоки в тази област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *