Ротационен вискозиметър NDJ-1C / Вискозиметър

By | март 27, 2024

Ротационният вискозиметър NDJ-1F на Brookfield е проектиран и произведен в съответствие с изискванията на Стандарта за комуникационната индустрия 052 T0625 JTJ на Китайската народна република. Той е подобрена версия на нашите ротационни вискозиметри NDJ-1B и NDJ-1C Brookfield. Подходящ е за измерване на нютонов абсолютен вискозитет и ненютонов привиден вискозитет на течности.

При измерването се използват съвременни технологии в областта на механичния дизайн, производствената технология и микрокомпютърната технология за наблюдение на температурата, събиране и обработка на данни. Екранът е с бял фон, светъл, свръхярък LCD екран. Устройството, както и изход за микропринтер. Измерванията се показват в реално време и могат да бъдат разширени чрез принтера. Освен това уредът може да се свърже към компютър чрез интерфейс за комуникация RS232.

Измерване Висока чувствителност, надеждна работа, красиви модели, както и удобство при изпълнение на работата. Широко използван в различни течности, като битум, горещи соли, парафин и полимери с висок вискозитет.

Уредът е проектиран и произведен в съответствие с T0625 „Изпитване на ротационен вискозитет на асфалт (метод на Брукфийлд вискозиметър)“ и индустриалния стандарт JTJ052 „Спецификация и методи за изпитване на асфалт и асфалтови смеси (пътно строителство)“. Той е подходящ за измерване на абсолютния вискозитет на нютоновия флуид и на ненютоновия привиден вискозитет. Той е чувствителен, надежден, удобен, красив и има само малко количество проба. Може да се използва широко за измерване на вискозитета на асфалт, лепила за горещо топене, восъци, полимери и други течности.

Ротационният вискозиметър Brandt тип NDJ-1C е индустриалният стандарт в съответствие с Китайската пътна мрежа JTJ052 „Павирани пътища и процедури за изпитване“ T0625 „Асфалт Brandt Ротационен тест за вискозитет (блок Шефилд вискозиметър) за изискванията за проектиране и производство, компанията се модернизира с ротационен вискозиметър NDJ NDJ-1B и нютонов флуид на ротационни вискозиметри, подходящи за измерване на абсолютния вискозитет на ненютоновия привиден вискозитет.

Измервателният уред има висока чувствителност към измерване, резултати от изпитвания, надеждност, лесна употреба, красива форма и др. Той може да се използва широко за измерване на вискозитета на течности като битум, горещи стопилки, восъци и полимери.

Технически параметри.

Първи обхват на измерване 100 mPa 200000 mPa – s ~ s;

Втори шпиндел, 4 шпиндела, № 21, 27, 28, 29.

Скорост на третия шпиндел: 5, 10, 20, 50 об/мин;

4-та грешка на измерване: ± 1% (F – s);

5. ръчен режим на измерване;

Шесто Диапазон на регулиране на температурата: от стайна температура до 200°C;

Седма точност на температурния контрол: ±0,1°C;

Осми обем на камерата за проби: 20 ml;

9-то Захранване AC 220 V ± 10%, 50 Hz;

10. температура на околната среда 5 °C ~ 35 °C;

11. относителна влажност: 80 % макс;

Забележка: При необходимост могат да се закупят камери за проби за еднократна употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *