Различни видове методи за печат на тениски

By | август 17, 2022

Тениските се предлагат в различни цветове и дизайни. Така стана много по-лесно да се намират красиви и разнообразни видове тениски на пазара. Докато сте млад мъж, опитайте се да имате колкото се може повече колекция в гардероба си. Докато говорим за видовете печат на тениски, има няколко вида печат. Те са модерните, традиционните и персонализираните. За да купите вашата тениска, трябва да сте решени за тези, от които се нуждаете.

Модерен дигитален печат

Дигиталният печат е директен печат върху дрехата. Това е по-нова концепция и понякога се знае, че работи като мастиленоструен принтер. Най-добрата част е, че те използват разпечатки с по-висока разделителна способност. Това дава детайлни изображения върху дрехите. Дигиталният печат на тениски прави щампите меки на ризите. Те изглеждат най-добре с произведения на изкуството, които имат градиенти, тонове и различни нюанси. Най-често се установява, че са дълготрайни. Цената на този вид печат е много ниска. Възможни са еднократни дизайни с видовете печат. Придават професионален завършек.

Традиционен ситопечат

Това се счита за един от най-добрите видове печат върху тениски. Отпечатването създава ефект на шаблон или шаблон. Отпечатването се извършва чрез задържане на екрана на място. По-рано са били използвани копринени екрани, сега са заменени от найлонова мрежа. Мастилото се разлива върху екрана. За да се гарантира, че точното количество мастило ще попадне във всички части на ризите, се използва чистачка за натискане на боята. След като дизайнът е боядисан, параванът се отстранява. След това боята се изсушава или втвърдява. Това е чудесен начин за компаниите да направят масово производство. Друго предимство е, че се предлагат на ниска цена. Печата може да се извърши и в няколко цвята. Този тип печат е бърз за отпечатване на един и същ дизайн няколко пъти. Печатът е с най-високо качество.

Персонализиран печат

С персонализирания печат всеки може да закупи тениски според желанията си. Има специализирани машини, които се използват за процеса на печат. Те могат да ви отпечатат лого, всякакви надписи или дори лицето ви. Повечето хора избират персонализирания печат на тениски за целите на подаръка, за да им направят незабравим подарък чрез отпечатване на специални снимки. Дори по-големите компании се възползват от помощта на този метод, за да отпечатат тениските според техния дрескод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *