Пускане на пазара на нова цифрова видеокамера.

By | март 28, 2024

Видеокамерите се превърнаха в един от най-бързо развиващите се сегменти на пазара на изображения през тази година, като се има предвид тяхната простота и лесна свързаност. По същество това е комбинация от видеокамера и видеорекордер. Компактните цифрови фотоапарати започват да включват функционалност за HD филми, но само компактните цифрови фотоапарати могат да снимат с качество с висока разделителна способност. Видеокамерите предлагат още по-прост начин да записвате и споделяте важните, интересните или просто забавните неща около вас.

Sony пусна на пазара нова гама от видеокамери, които могат да се похвалят с най-съвременни спецификации. Sony съобщи също, че е пуснала на пазара първата в света двойна Full HD 3D потребителска видеокамера. Видеокамерите на Sony включват и модел с вграден видеопроектор на 3-инчов изнесен LCD панел, който може да показва изображение с диагонал 60 инча от разстояние 18 фута. Освен тях видеокамерите на Sony имат няколко модела като Mini DV, Micro MV, Digital 8 и DVD камери, изградени с най-новите по-атрактивни технологии.

Samsung представи видеокамера, която отхвърля дизайна с пистолетна ръкохватка, възприет от някои производители, в полза на хоризонтален корпус със същия гланцов цвят (Touch-of-Colour – TOC). Видеокамерите на Samsung могат да се похвалят с няколко модела с активния ъглов обектив на Samsung, който спомага за намаляване на функцията на китката и лакътя, като позволява на потребителите да държат видеокамерата по по-спокоен начин. Видеокамерите на Samsung могат да бъдат разширявани със слотове за SD/SDHC карти памет и са снабдени с добра вътрешна памет. някои от видеокамерите на Samsung, като SMX-C14 и SMX-C10, имат анимирани миниатюри, които улесняват клипирането на търсените клипове докато правят, но разполагат с функция за запис на времеви интервал, която ви позволява да заснемате по едно изображение на всеки 1, 3, 5, 10, 15 или 30 секунди. Основните функции за редактиране във фотоапарата включват обединяване и разделяне на видеофайлове, а когато фотоапаратът е свързан към компютър чрез USB, можете да използвате вградената програма Intelligent Studio за възпроизвеждане и редактиране на видео, без да е необходимо да инсталирате какъвто и да е поддържащ софтуер.

Цените на видеокамерите в Индия обикновено варират в зависимост от вградената технология и функции. Също така, цените на видеокамерите в Индия, измежду всички, дават представа, че типът Mini DV е най-добър както по отношение на цената, така и на качеството; видеокамерите с формат VHS са много базови и най-евтини от всички. Въпреки това изглежда, че в Индия се води ценова война за видеокамерите. Различните марки видеокамери се опитват да се победят взаимно на индийския пазар, като натискат цените надолу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *