Продайте дънки в eBay, за да печелите пари

By | август 7, 2022

Дрехите са едни от най-популярните артикули, които можете да продавате в eBay. Всеки ден обикновените хора правят допълнителни пари, като намират и продават най-продаваните марки дрехи в eBay. Когато започнах да продавам онлайн в eBay през 2009 г., парите долетяха. Пазарувах стоки всеки ден в любимия си консигнационен магазин. Чифт дънки Lucky с износени маншети биха се продали за $60 или повече. Оттогава конкуренцията стана жестока.

Започнете с марка, която вече сте запознати. Да вземем за пример American Eagle. Имате страхотен чифт техни тесни дънки, които сега са с твърде малък размер и решавате да ги продадете. Първо, направете вашето проучване. Отидете в eBay и въведете American Eagle Skinny Jeans Size 6 и след това прецизирайте търсенето си, като покажете само завършените обяви.

Артикулите, посочени в зелено (за цената), са тези, които са продадени. Артикулите, посочени в червено, не се продават. Игнорирайте артикулите, които не са продадени. Обикновено те са надценени. Съсредоточете се върху артикули, подобни на вашите, които са продадени. Обърнете внимание на условието. Има ли видимо износване? Някакви недостатъци? Износени маншети? Освен това внимавайте за ключови думи, които успешните продавачи включват в заглавието и описанието си.

Ако продавате дънки, трябва да знаете какъв стил са те. Кльощави ли са или кльощави? Ниска талия или висока талия? Запознайте се с термини за облекло като издигане и вътрешен шев. Трябва също да се научите да описвате прането на дънките. Светло или тъмно? Някои марки ще имат прането, изписано на етикета за грижа, както и код за дата, показващ кой сезон и година са произведени дънките. Не сте сигурни какво означават кодовете? Вижте тези. Има някои купувачи, които са много конкретни относно артикулите, които пазаруват. Проучете предварително.

Правете качествени снимки на своя смартфон

Не е нужно да давате стотици долари за скъп цифров фотоапарат. Просто използвайте телефона си, за да правите снимки. Редактирайте снимките с функцията за редактиране на вашия телефон. Използвам моя Apple iPhone, за да правя изключително ласкави снимки. Мога да публикувам директно в eBay направо от телефона си.

Намерете най-добрите дънки за продажба в eBay

Мъжките дънки от висок клас могат да ви направят много пари. Дамските дънки ще се продават, но маржът на печалба е малко по-нисък. Мъжете са по-малко склонни да върнат дънки. Можете и ще правите пари, продавайки дънки, но трябва да очаквате луди погледи и въртене на очи, когато разказвате на приятели за плана си. Игнорирай ги. Започнах да продавам дънки в eBay през 2009 г. и продадох хиляди чифта дънки, шорти и поли. Потърсете тези топ марки:

Diesel – мъжки и дамски дънки, произведени предимно в Италия. Удостоверете се със снимки. Дънките се продават от 10 до 210 долара в eBay. На пазара има много фалшиви дизели. Нов с етикети (съкратено NWT в eBay) чифт в стил SAFADO в Dirty New Age (тъмно измито, тънък прав) се продаде за $210 наскоро в eBay. Това са мъжки дънки. Оригинален срещу. Fake Diesel Jeans: оригиналните дънки са изработени от висококачествен материал. Можете да усетите разликата. Diesel стартира през 1978 г. от Ренцо Роси. Популярни мъжки стилове са Zathan, тънки дънки с ботуши и Thanz с прави крачоли. Дамските стилове включват Liv, прави крачоли с по-ниска талия, тесни дънки с ниска талия Matic и Low sky, които имат по-права кройка на крачолите и по-ниска талия.

True Religion – продава се за $15 до $300 в eBay в зависимост от стила и състоянието. True Religion е основана през 2002 г. в Калифорния. Смята се за High End Denim. Има много копия на пазара, така че добавете детайли за снимки и близки планове, за да удостоверите дънките. Най-добре продаваният онлайн стил е Super T. Марките True Religion са известни със своите големи бели шевове. Дънките са произведени в САЩ, за разлика от много други популярни марки.

Hudson – основан от роденият в Лос Анджелис Питър Ким, сърфист, йоги и колоездач през 2002 г. Потърсете етикета Union Jack и джоб с v-образен бутон (триъгълен заден джоб). Дънките Hudson символизират дух на гордо неподчинение. Те се продават от $10,49 до $85 в eBay в зависимост от състоянието и стила. Ако можете да намерите дънки, които са NWT (нови с етикети), винаги вземайте ясна снимка на етикетите, за да увеличите продажната цена.

Paige – лансирана за първи път през февруари 2005 г. в магазини за продажба на дребно от висок клас, основана от Paige Adams-Geller, която е единствената жена основател в историята на денима. Това са дънки от висок клас със стилове като Skyline Skinny и Avalon Hidden Hills Bootcut. Има дори невероятни тесни дънки за бременни с вградени панели, за да поддържат жените да изглеждат страхотно по време на бременност. Любимият ми стил на Пейдж е Skyline Skinny в Carson.

BKE – произведени от Buckle мъжки и дамски дънки $20 до $250 на eBay

Vintage Levi’s – чифт Levi’s от 1890 г. се продават за над $36 000 в eBay. Дънките идват от мина в минния район Ранд в пустинята Мохаве в Калифорния. Продавачът зареди списъка с факти, за да удостовери произхода на дънките, включително обяснение за капки от восък от свещ от миньорската светлина. Levi’s обикновено се продават за $15 нагоре.

Abercrombie & Fitch, Hollister, American Eagle – не се считат за висок клас, но тези марки са популярни. Любимата ми марка е American Eagle, особено дънките AE Artist. Дрехите на American Eagle са добре направени и се продават добре. Някои стилове, които са преустановени като Real Flare, все още се търсят. Ако можете да намерите качествени артикули и да ги получите на страхотни цени, вие ще спечелите пари от eBay.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *