Приятелите са като стари дънки

By | ноември 17, 2022

Не обичате ли този чифт стари дънки, които се носят с най-мекия деним, който някога сте виждали? Дори нямате нищо против тази дупка в коляното (по дяволите, дори е модерно в наши дни). Те просто пасват идеално, като стар приятел. А старите приятели не са ли несравними?

С навлизането на сайтове за социални мрежи като Facebook, ние вече сме в състояние да достигнем чрез киберпространството, да хванем този стар приятел за сърцето и да го придружим в настоящия ни живот. (Ако наистина имате достатъчно късмет да ги намерите на първо място.) А, но след като го направите, вие предизвиквате прилив на адреналин от стари спомени. Някои от тези спомени ще ви накарат да се смеете, а някои от тях може да ви накарат да искате да плачете, но всички те вероятно ще стоплят сърцето ви. Вашият разговор ще включва литания от „помни кога“ и „не, не съм!“ и „О, да… ти го направи“. Това е като музика за душата.

Чувствам се щастлив, че намерих много от старите си приятели от младостта ми, включително най-добрия ми приятел. Приятелството има толкова нива, колкото и разнообразието от приятели. Всеки приятел, който ви намира за ценен човек, е одобрение на вашите собствени странни и симпатични черти, както и вие на техните. Трудно е да се изрази с думи стойността и стойността, която те носят на вашето ежедневно съществуване. Те живеят в сърцето ви.

Точно като този чифт перфектни стари дънки ~ стоят точно. И сега, когато ги имате, не бихте ги отказали за нищо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *