Популярни дънкови кройки за жени и мъже с всякакъв тип тяло

By | ноември 4, 2022

Има няколко популярни стила и кройки дънки, които хората носят за мода и комфорт. Марки като Levi’s, Miss Me, True Religion и други водещи производители на деним обикновено включват всички тези видове, когато създават дънкова линия за всеки сезон. Те варират от оригиналния прав крачол или кройка на ботуш до кльощави и тесни дънки.

Класическият стил, който използват дори масовите производители на дънки, е правата кройка. Това е равномерно навсякъде и е чудесно за тези с тънка и равномерна рамка на тялото. Те могат дори да се стесняват близо до дъното. Различна версия на тях е по-голяма в долната част само с малко, наречена ботуш. Както подсказва името, той е достатъчно голям в долната част, така че ботушите могат да се поберат удобно под панталона. Това е стилът, в който повечето каубои, ако не пъхнат панталоните си в ботушите си.

По същия начин дънките със спокойна кройка и широк стил са сравнително равни, но имат по-голяма горна част. Широките дънки ще станат по-големи, отколкото в по-широките. Областите на ханша и талията са по-изразени. Крачолите и дъното обикновено са прави до дъното. Това е страхотно за тези, които търсят по-градски вид или просто не харесват тесни дънки.

Следващият тип беше популярен в миналото, но наскоро отново влезе в модата. Това ще бъде скини дънките. Това е доста стегнато навсякъде. Това е най-прилягащият стил от всички и наистина показва фигурата на този, който го носи. Много певци и известни личности ги носят като ежедневна дреха.

За тези, които обичат още повече място в долната част на дънките си, има изпъкнали дънки. Те са по-големи в долната част от кройката на ботуша. По-големият отвор е най-вече за стил и е по-преувеличен от дънките с ботуши. През 70-те години стана популярен още по-екстремният модел, наречен камбанка. Те все още се предлагат днес и обикновено се носят от тези, които търсят носталгия и за тематични партита.

Това са най-популярните стилове, които днес се носят от любителите на деним в цялата страна. Разбира се, всички те могат да се предлагат във всички различни измивания и цветове. От необработен деним до изтощен и дори унищожен външен вид, има комбинация от пране и кройка за всеки стил и цел. Не забравяйте да пробвате всеки чифт дънки, преди да купите. Различните производители ще имат различни измервания за всяка кройка и стил. Дори ако притежавате чифт и сте изрязани от един и същи производител, дизайнът може да се променя всяка година. Следователно кройка на ботуша на марка като Levi’s ще бъде различна от тази на същия стил на дънки Miss Me.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *