Получаване на модели за вашата линия дрехи

By | November 29, 2022

Важен начин да изградите имиджа на вашата марка или линия дрехи е да изберете перфектния модел. Трябва да изберете модели, които смятате, че представят образа, който представя вашата марка. Например, ако сте остра марка, вземете алтернативно изглеждащ модел. Според мен най-добрите модели са моделите, които ще ви направят снимки в замяна на безплатни дрехи, тъй като харесват вашата линия дрехи. В тази статия ще разгледаме начини да накараме моделите да работят за безплатни дрехи и как да се справят с техните снимки.

Най-важното нещо, когато става въпрос за осигуряване на модели, които ще работят безплатно, е да имате страхотна линия тениски или дрехи. Модните модели няма да снимат за компании, за които смятат, че произвеждат калпаво облекло, освен ако не им се плаща или не обичат вашата марка. Ако харесват марката ви, можете да публикувате малки обяви в Myspace или Craigslist, търсейки модели, които ще моделират за търговия с дрехи. По принцип вие им предоставяте няколко парчета от вашата линия и ги карате да се снимат с вашите дрехи. Ако Myspace или Craigslist не ви дават квалифицирани модели, потърсете modelmayhem в Google и се свържете с дамите, които разполагат с техните имейли или профили в Myspace. За да се свържете с другите модели, трябва да регистрирате акаунт.

След като имате модела, който смятате, че отговаря на имиджа на вашата марка и ще работи за търговия с дрехи, трябва да изработите детайлите на снимките. Повечето модели, които някога са работили с всичко това, ще имат личен фотограф, през когото ще преминат, за да се справи със снимките. Този фотограф не трябва да ви струва нищо и ако се опитат да ви накарат да платите на фотографа, намерете друг модел. Говорете с модела за вида снимки, които искате да направи фотографът. Това е вашата марка дрехи, така че трябва да поемете водеща роля по отношение на типа снимки, които искате, и да не позволявате на модела или фотографа да диктува какви снимки ще направят. Разбира се, бъдете възприемчиви към техните идеи, тъй като не искате да изглеждате като маниак на контрола и те може да имат страхотна концепция, която може да бъде от полза за вашата марка.

Като намерите модел, който работи за търговия с дрехи, можете да спестите пари за вашата линия дрехи, все пак да получите страхотен модел и да продължите да изграждате имиджа, който искате за вашата марка. Намерете моделите, които имат собствени фотографи, и им кажете какви снимки искате. Не забравяйте, че ако не се получи с един модел, има хиляди страхотни модели, които ще работят с вас, ако вашата марка е силна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *