Печат на тениски по поръчка: Как да проектирате своя собствена тениска

By | август 23, 2022

Персонализираният печат на тениски става все по-популярен, тъй като хората искат да бъдат по-индивидуални в това, което носят. Ако знаете как да проектирате свои собствени тениски, тогава имате предимство пред приятелите си, защото вече не е нужно да обикаляте моловете за уникален дизайн.

Всъщност не сте ограничени само до тениски. Можете също така да проектирате свои собствени качулки, ризи, пола и спортни екипи, да не говорим за детски дрехи и разнообразие от горнища за жени. Ако може да се отпечата, можете да проектирате свой собствен! Дори тънките държачи и чаши могат да бъдат отпечатани с вашето собствено лого или име – или друг дизайн, който можете да измислите. Това е върховното готино!

Печат на тениски по поръчка

Имате ли дизайн, който бихте искали да носите? Което бихте искали да видите на вашата тениска или топ? Ако е така, можете лесно да го отпечатате върху дреха по ваш избор. Свършиха дните, когато трябва да обикаляте магазините, опитвайки се да намерите дизайн, който харесвате. Можете да спестите много време, като първо изберете дизайна, вместо да се разхождате, опитвайки се да намерите нещо, което харесвате.

Ако времето е пари за вас, персонализираният печат на тениски може да бъде по-евтин от прекарването на часове в търговски центрове. Вече е възможно да проектирате своя собствена тениска със собствен модел, лого или дори вашето име. Не само това, но те са страхотни подаръци.

Подаръци за специални поводи

Предстои ли близък приятел или роднина рожден ден или годишнина? Закъсали ли сте за подарък за този мъж или жена, които изглежда имат всичко? Персонализирана тениска с отпечатани имена и специална дата или дори снимка на техен любим човек би била красив и уникален подарък за годишнина или специален рожден ден.

Спортните клубове могат да имат свои собствени имена, отпечатани и всеки човек може да има имената си, отпечатани върху фланелките си, точно както професионалните спортисти и жени. Компаниите, които предоставят печат на тениски по поръчка, обикновено могат да изпълнят единични дрехи или групови поръчки. Естествено, колкото повече поръчвате, толкова по-малко плащате за всеки артикул, но обикновено се предлагат единични на достъпни цени. Тези цени обикновено са много по-ниски, отколкото можете да си представите.

Също така е възможно да проектирате свои собствени тениски както отпред, така и отзад, като всяка страна може да бъде отпечатана с различен модел или мотив. Можете да ги продавате от собствения си магазин, от щанд на пазара или дори онлайн. Вашето USP би било, че дрехите са наистина уникални, защото вие сте ги проектирали сами. Всъщност можете дори да създадете свой собствен персонализиран бизнес за печат на тениски онлайн! Препращайте поръчките си към онлайн печатница и печелете комисионна за всяка продажба!

Как да създадете своя собствена тениска

Много компании за печат на дрехи ще ви позволят да използвате онлайн инструмент за дизайн. Можете да използвате това, за да прехвърлите дизайна си върху избора си на облекло. Можете дори да използвате наслояване, за да комбинирате различни мотиви или модели, инструменти за мащабиране, специални ефекти и текстов инструмент, за да добавите имена или слогани.

Можете да използвате чертежи, файлове с изображения или дори ваши собствени цифрови снимки, но следвайте предоставените съвети относно оптималния файлов формат за вашето крайно изображение. След като сте доволни от окончателния дизайн, изпратете го на печатницата с вашата поръчка. След това те ще го отпечатат вместо вас.

Често използваните техники за печат включват ситопечат, особено подходящ за големи цветни площи, и мастиленоструен печат. Ситопечатът е най-икономичен за по-големи поръчки, докато дигиталния мастиленоструен печат директно върху облекло е чудесен за дизайни с редица различни цветове. Мастиленоструйният е по-икономичният от двата за отделни дрехи или малки количества.

Други методи за печат се използват за определени типове дизайн, като например сюжетно отпечатване (котешка изрезка) за ефекти на стадо, но горните два са най-често използваните. Ако сте поръчали една или две тениски, изборът на принтера ще бъде мастиленоструен.

Резюме за печат на тениски

За да обобщим тогава, знанието как да проектирате собствено облекло ви дава възможност да създавате уникални дизайни на облекло, които можете да сте сигурни, че никой друг няма да носи. Можете да отпечатате тениски, поло тениски, качулки, спортни облекла и голямо разнообразие от различни видове v-образни деколтета, потници, топове и облекла с дълги ръкави.

Печатът на тениски по поръчка става все по-популярен, тъй като хората се стремят да изразят своята индивидуалност в това, което носят. Какъв по-добър начин да направите това от това да проектирате собствено облекло. Бъдете различни от всички останали и създайте свои собствени тениски. По-лесно е, отколкото си мислите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *