Перфектните дънки за вас

By | август 4, 2022

Затруднявате ли се да изберете перфектния чифт дънки? Искате ли да знаете какви дънки ще ви стоят най-добре? Искате ли да изглеждате секси с тези дънки, без да ги напасвате? Е, тази статия ще ви помогне да разберете какъв тип дънки ще подхождат на вашия тип тяло и стиловете, които ви стоят най-много.

Има няколко стила дънки на пазара в наши дни. Можете да изберете каквото искате, но истинският въпрос е „Това идеално ли е за мен?“ или „Добре ли ми стои?“ Всеки има своя структура на тялото и не може просто да я промени. С други думи, вашият стил трябва да се адаптира към структурата на тялото ви. Но знанието какъв тип тяло имате ще ви помогне да изберете перфектните дънки за себе си.

Прав или правоъгълник. Този тип тяло няма извивки. Раменете, талията и бедрата нямат разлика, което прави тялото да изглежда изправено. Така че, за да изглеждате секси и да имате извивки, изберете нещо като изрязани ботуши и разширени дънки, за да ви придадат извивки. Избягвайте да носите прави дънки, защото това само ще подчертае изправеното ви тяло.

пясъчен часовник. Имате късмет, ако имате такъв тип тяло, защото подхожда на всеки стил дънки. Ако искате да подчертаете повече извивките си, опитайте се да носите дънки с ниска талия, така че да показва малката ви талия, в противен случай ще ви свършат чифт тесни дънки, които да подчертаят тънките ви крака и бедра.

Ябълка. Това е обратното на крушовидния тип тяло. Хората, които имат тяло с форма на ябълка, имат заострени бедра и широки рамене. Носете нещо, което ще противодейства на широката зона в горната част на тялото ви. Изберете дънки с ботуши или клош, за да разширите долната част на тялото си и да направите тялото си по-пропорционално. Можете също така да изберете дънки с ниска талия, тъй като имате тесни бедра.

Круша. Както подсказва името, формата на круша е тип тяло, което има пълни бедра и бедра, но тесни рамене. За да направите бедрата ви да изглеждат малко по-широки, трябва да носите тъмни изпрани дънки. Изберете прави дънки, така че краката ви да изглеждат по-дълги или се опитайте да носите дънки с ботуши, за да подчертаете бедрата си.

Сега вече е лесно за вас да изберете какъв тип дънки ще подхождат на вашата структура на тялото. Така че, вземете този хубав чифт дънки и бъдете секси, носейки го.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *