Персонализирани услуги за печат на тениски в Мунирка, близо до Васант Вихар, Ню Делхи, Делхи NCR Индия

By | август 30, 2022

Печат на тениски

Има различни видове тъкани, изработени от тениска, като полиестер, памук, смес от полиестер и памук, суха кройка, матова като тази и носене като поло тениска, кръгло деколте, v-образно деколте, качулки, трико, суичъри и др. според качеството на тъканта, процесът се извършва върху тениска.

Рекламна тениска

Тениска за подарък

Има 3 вида методи за печат на тениски, както е споменато по-долу.

1. Silk Screen

Първо отпечатването върху тениска започна в Китай върху плат чрез ситопечат, в този процес мастилото за печат се нанася върху тениската през разтеглива копринена каша, първо се подготвя шаблон, след което мастилото се притиска чрез еластичен натиск върху кашата и мастилото излиза под формата на много тънък слой мастило, за всеки цвят е необходима отделна бъркотия, качеството не е много добро, защото печатната точка не може да отпечата повече от 160 DPI, когато се отнася за точка на инч, но цената на единица е икономична . Отпечатването е осъществимо за всякакви качествени дрехи за малко количество, основната цена е висока, а единичната цена на насипно количество е много ниска.

2. Цифрови Сублимационен печат

Това е напълно дигитален процес, съдържание или изображение, произведени на директен компютър към мастиленоструен принтер със сублимационно мастило, получава се печат върху сублимационна хартия с обратен печат, след което се прилага топлина и натиск между тениската и отпечатаната хартия, всички данни се отпечатват на сублимация хартия, прехвърлена върху тениската чрез процеса на горещ трансфер поради процеса на дигитален печат, качеството на печат е страхотно! В сравнение със ситопечат на единица цена е по-висока. Може да се печата само светъл цвят, полиестер и памучен полиестер от тениската.

3. Гумен печат и рязане

Този процес също е компютъризиран, съдържанието и изображението се отпечатват в мастилено-струен принтер върху гумена седалка и получават изрязана форма, която изискваме, след което се пускат в процеса на нагряване и налягане при предпочитана температура, след което винилът се залепва към тъканта, така че вашите отпечатани t- ризата е готова за подарък или носене, този процес е много страхотен! Но в сравнение със сублимационния печат цената е твърде висока.

Най-бързият и най-качественият начин за получаване на персонализиран печат на тениски върху бял и светъл цвят е „Методът на сублимационен печат“. Отнема малко време, докато планираме да подарим на вашия човек същото, което можете да получите, без време за обработка, без разходи за обработка. Всеки осъществим процес на печат на цвят или плат е „Процесът на печат и рязане на гума“, изискващ време и повече разходи, но невероятно качество. Вземете икономичен печат на тениски за големи количества е „Silkscreen“, изисква основни разходи и време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *