Памучните шорти трябва да притежават качества

By | November 22, 2022

Изтънченият вкус към облеклото е полезен за индивида. Първо, прави човек да изглежда представителен в очите на обществеността. Никой не иска да изглежда глупав пред всички. Човек трябва да изглежда добре и спретнат по всяко време пред публиката. Не само по време на нашата среща трябва да се обличаме прилично и достойно.

На второ място, това прави тяхната работа неусложнена, тъй като позволява движение по лесен начин. Моля, не носете дрехи, които не ви е удобно да носите. Мразя да гледам дами, които дърпат блузата си надолу, защото е твърде къса. Мразя дамите да покриват краката си, защото носят къси поли. Не ги носете, ако не можете да ги носите. Не носете дрехи, които ограничават движението ви. Не бихте искали да се случват инциденти. Никой не иска просто да седи в ъгъла, защото е по-удобно да не се движи изобщо.

Трето, това ги кара да се чувстват добре със себе си. Доброто облекло повдига или ескалира нашето самочувствие. Ако сте доволни от това, което носите, тенденцията е да се гордеете, че ги носите. Можете да гледате хората директно в очите. Можете да накарате да се движите по улици и лобита.

Може би най-важното облекло, което човек трябва да има в слънчев сезон, са къси панталони. Ако не искате потта ви да се просмуква в панталоните и да залепва по кожата ви, тогава трябва да си купите памучни шорти. За да можете да постигнете трите общи предимства на добрия вкус към дрехите, трябва да попълните контролния списък, който следва:

Ще ви кажа как да изберете добри памучни шорти. По-долу е изброен контролен списък за качествени памучни шорти:

1. Каква е текстурата на вашите шорти?

Шортите ви гладки ли са на допир или са яростни или груби? Усещането за късо облекло създава комфорт при спортно носене. Не искате да си чешете бедрата на публично място заради лоша текстура.

2. Колко си спокоен, когато си облечен в тях?

Шортите ви ограничават ли движението? Или са твърде широки, че дори няма да опитате да скочите? Късите панталони не трябва да са твърде свободни и не прекалено тесни. Те трябва да позволяват движение на краката при ходене, танци, джогинг или дори скачане.

3. Какво мислите за колана на късите си панталони?

Коланът на вашите шорти не трябва да е под формата на ограничителни жартиери. Те не трябва да оставят следи върху талията ви, защото това може да доведе до дразнене на кожата и по-късно до счупване на кожата. Това ще остави ужасни следи, които са наистина неприятни за забелязване, когато носите бикини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *