Отключване на iPhone 4G

By | May 17, 2024

iPhone 4G е заключен в момента на покупката. Заключването означава, че телефонът може да се използва за повикване на друг контакт само чрез използване на определена мрежа. Например американският потребител е принуден да използва мрежата на AT& T, докато европейският потребител трябва да използва телефонната мрежа на T-Mobile. Купувачите вече са се ангажирали да използват стандартната мрежа в продължение на две години, когато купуват iPhone за първи път.

Освен ако не са отключени, не могат да се използват други видове мрежи, като например SIM карти. iPhone са умишлено заключени от Apple, така че потребителите да не могат да получават сигнали от други мобилни оператори. Тъй като iPhone може да приема сигнали само от стандартни мрежи, не е възможно да се използват други мрежи за провеждане на разговори с други страни. Ако искате да използвате други мрежи, трябва да отключите своя iPhone 4G.

С отключването на SIM картата на iPhone ще можете да провеждате разговори, като използвате местна SIM карта. Местните SIM карти са много по-евтини. Ако провеждате много телефонни разговори, можете да спестите пари, като отключите SIM картата на iPhone. По-достъпно е да провеждате разговори чрез SIM карта, отколкото чрез стандартната телефонна мрежа. И стандартната телефонна мрежа, и симкартата осигуряват висококачествени разговори. отключването на iPhone 4G ви позволява да използвате няколко телефонни номера. Само един телефонен номер може да се използва на заключен iPhone; всички функции са все още достъпни, когато iPhone е отключен. Освен това не сте ограничени да използвате мелодии от iTunes Store. Можете също така да изтегляте песни от други уебсайтове и да създавате свои собствени мелодии за звънене. Освен това имате свободата да инсталирате приложения на трети страни на вашия iPhone.

Начинаещите не трябва да се опитват да отключват своя iPhone сами. Ако не знаете стъпките за отключване на вашия iPhone, е възможно да повредите системата си. Ако системата ви е повредена, няма да можете да я използвате за изпълнение на задачи. За да предотвратите това, се препоръчва да използвате търговска услуга за отключване на iPhone.

Съществуват много уебсайтове, които предлагат услуги за отключване на iPhone. Повечето уебсайтове изискват от вас да изтеглите софтуер за отключване на вашия iPhone. Някои уебсайтове предлагат бонуси, като например безплатен достъп до членска зона, откъдето можете да изтегляте филми, музика, игри и приложения. Уебсайтовете за членство често актуализират своите бази данни, така че има голямо разнообразие от възможности. Ако не можете да намерите приложение, винаги можете да изпратите имейл до службата за обслужване на клиенти. От службата за обслужване на клиенти с удоволствие ще добавят приложението за вас.Изтеглянето на игри и приложения на вашия iPhone е лесно. Времето, необходимо за инсталиране на игра или приложение на вашия iPhone, е минимално. Най-добре е да закупите решение за отключване на iPhone с безплатно членство в Life Access, за да можете да се възползвате от безплатните изтегляния.

Неотдавна беше пуснат фърмуер 3.1.2 за iPhone, който отново блокира много iPhone-и, които са били отключени чрез софтуерни решения При закупуване на решение за отключване на iPhone, уверете се, че то работи безпроблемно с фърмуера на iPhone 3.1.2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *