Направи си сам пънк панталони – Направи си сам пънк дънки

By | август 7, 2022

Всеки добър пънк се нуждае от добър чифт ПЪНК ГАЩИ! Отидете до местния магазин и купете няколко дънки за $2 или ги откраднете, ако това е глупава благотворителна организация, управлявана от изроди на Исус!

Не е нужно да са перфектни, просто трябва да пасват, по-стегнатото винаги е по-добро, но винаги можете да изрежете крачолите от двете страни и да ги зашиете, за да паснат по-плътно.

Сега основната част от пънк панталоните е BLING! Не, тук не става дума за златни верижки и кристали, а за лепенки, игли, значки, бои и т.н.

Вземете няколко кръпки от любимите си групи, отидете на концерти или потърсете онлайн някои евтини ситопечатни кръпки за ленти… ще искате да покриете 90% от повърхността на дънките с кръпки за ленти. Зашийте ги произволно или поне го направете да изглежда произволно! Ако сте добри в съставянето на шаблони, направете своя собствена група или политически шаблони и ги нанесете със спрей върху тъканта, химикалките с бяла боя могат да бъдат наистина ефективни и за писане на вашите собствени лозунги и имена на групи! Използвайте всички творчески сили, които великият земен дух ви даде, за да прецакате тези дънки и да персонализирате лайна им! Хвърлете малко жартиери и някои НЕКОЖЕНИ пънк ботуши или маратонки и комплекта си, сега просто отидете и се мотайте в една алея, пиейки сайдер и пеейки пънк химни с пънкарските си приятели!

Като алтернатива можете да си купите няколко робски панталони от различните готически или пънк магазини онлайн и да ги модифицирате сами – направете ги в свой собствен стил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *