Намиране на изкуство върху тениски и скейтбордове

By | ноември 10, 2022

Това не е мястото, където очаквате да намерите страхотно графично изкуство. Но е там!

И мисля, че е крайно време светът да открие фантастиката на Филип Маккоб графични дизайни, илюстрации и изкуство. Дори ако трябва да си купите тениска или скейтборд, за да го направите.

Първо малко за художника. Филип е отгледан по целия свят. Той е роден в Ел Салвадор, прекарва ранните си години в Япония, като се индоктринира в японски комикси и телевизионни герои, след това в Италия за своите тийнейджъри, потопени в великите класически художници. С това начало не е изненадващо, че той развива еклектичен стил, изразен в живи цветове, поставени в смели широки щрихи.

След това той отиде на училище, където посещава училището за визуални изкуства в Ню Йорк, където е неговият графично изкуство уменията бяха усъвършенствани и доведени до ново ниво.

Приключил с официалното си образование, той скочи в комерсиалния свят, където изкуството му се срещна с реалния свят и онези, които го видяха, го харесаха. С течение на времето Филип пренася своето изкуство през много стилове, докато развива способността си да изразява творческите си идеи. По пътя започнах да се занимавам с уеб дизайн и онлайн производство за търговски печатни проекти.

Но докато все още преследва и произвежда комерсиално изкуство и илюстрации за клиентите си, Филип се захваща с нов проект за проектиране и продажба на тениски и палуби за скейтборд, които отразяват любовта му към смелия и иновативен дизайн. Можете само да си представите тениски с името Southwestern Voodoo, Armadillo in the Sky, Blue Whale и Trick or Treat. Неговият най-нов дек за скейтборд, кръстен на столицата на Тексас, Остин, е динамично представяне на този град и отличен пример за настоящата му работа.

Така че, независимо дали харесвате тениски и скейтборд или не, но обичате и цените смелото иновативно изкуство, посетете уебсайта на Филип Маккоб и вижте какво представлява той и неговото графично изкуство. Пътуването ще ви хареса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *