Намерете правилните дънки за вашето телосложение

By | октомври 30, 2022

Човешки дънки

Мъжките дънки могат да бъдат една от най-трудните дрехи за закупуване и пробването на чифт след чифт неприятни дънки може да бъде доста обезсърчаващо изживяване за вашето его и много разочароващо. Ако обаче знаете вашия тип тяло и стиловете, които го подхождат най-добре, можете да спестите много време и самочувствие. По-долу са различните видове.

Прав крак

Мъжките дънки с прав крачол са вечна класика, която предлага комфорт, както и стил. Дънките с прав крачол обикновено седят на естествената ви талия и са тънки през седалката и бедрата. Този стил дънки е класически и ако имате тялото, за да ги носите, дънките с прав крачол могат да се съчетаят почти с всичко. Те са еднакво адаптивни по отношение на формалността, годни са както да бъдат облечени, така и облечени.

Ако конструкцията ви е…

Тънки: Изберете дънки с права кройка и ниска талия, които седят удобно и ниско на бедрата с няколко допълнителни инча пространство през крака

Атлетичен/среден: Запасете се. Тези дънки за всеки мъж са достатъчно плътни, за да покажат изваяната ви долна половина, но не толкова, че да изглеждате като фасул.

Стоки: Продължете с повишено внимание, може да ви накара да изглеждате по-големи, отколкото формата може да се прилепи към вас.

Изрязване на лодка

Тази кройка е много ласкателна за много типове тяло. Обикновено кройката на ботушите трябва да е точно под естествената ви талия и трябва да е леко разхлабена през крака, разширявайки се към отвора на крака. Бонус е, че тези дънки никога няма да излязат от мода

Ако конструкцията ви е…

Тънки: Избягвайте дънките или дънките с широки крачоли, тъй като рискувате да изглеждате изгубени в дрехите си. Въпреки това, леко разширените дънки също изглаждат стройните фигури, като създават илюзията за по-добре дефиниран силует.

Атлетичен/среден: Считайте това за любимия си стил. Кройката е особено подходяща за по-високи мъже, защото уголеменият подгъв балансира опъната рамка. Дънките с по-широки крачоли обаче фино ще покажат цялата ви трудно спечелена работа във фитнеса.

Стоки: Стойте настрана, освен ако не носите тежестта си над кръста. По-големите рамки трябва да стоят далеч от разкроените дънки, тъй като тези дънки ще направят по-тежките мъже да изглеждат по-едри.

Отпуснат

Спокойните мъжки дънки са идеалното прилягане, когато става дума за комфорт. Това, че са леко широки, означава, че тези дънки са страхотни за тези мързеливи дни. Тези свободни панталони са по-пълни от бедрото до подгъва, което позволява достатъчно място за краката за максимален комфорт.

Ако конструкцията ви е…

Тънка: Избягвайте тази кройка. Ширината в краката може да бъде трудна за запълване.

Атлетичен/среден: Носете ги за по-удобно прилягане.

Стоки: Дънките със свободна кройка отпускат по-големите момчета, създавайки място, така че краката да могат да се огъват и движат. Търсете стилове с по-големи задни джобове, които ще ви накарат да изглеждате така, сякаш имате по-малко боклуци в багажника си. наистина са чудесни за скриване на недостатъци. Ако има малко повече от вас, които да обичате, този стил ще скрие любовни дръжки и дебели талии. Внимавайте обаче да не изберете твърде торбести стилове, тъй като те ще направят по-големите тела да изглеждат още по-големи.

кльощав

През последните 3 години тесните мъжки дънки се възродиха като основна част от инди-рока. Предлагат се с малко по-дълги дължини от другите кройки, защото са предназначени да се носят навити на глезена, създавайки винтидж вид.

Ако конструкцията ви е…

Тънък: Идеален за вас, но не прекалявайте. Плътното прилягане не трябва да излага движещите се части на показ, така че търсете стилове с малко разтягане, което ще създаде илюзията за малко по-голяма рамка.

Атлетичен/среден: Давай с инстинкта си. Платът на тези дънки може да прощава, но те могат да бъдат стегнати за тежки коремчета.

Стоки: Пропуснете тези, те могат да направят по-големите крака да изглеждат по-големи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *