Налични опции за печат за персонализиран печат на тениски

By | август 28, 2022

Хиляди хора имат щампи на тениски всяка година. Компаниите избират тази опция, за да гарантират, че техните екипи носят маркови дрехи, за да повишат видимостта на марката и да повишат осведомеността. Частните хора избират персонализиран печат на тениски, за да създадат свой собствен уникален дизайн, персонализирани подаръци и дори да създадат редица тениски за забавни събития, като момински и ергенски партита. Спортните отбори също използват тази услуга, за да гарантират, че всички отбори изглеждат еднакво, когато посещават различни събития.

Когато изберете персонализиран печат на тениска, ще ви бъдат дадени редица различни опции за печат. След като имате предвид избраната от вас тениска, заедно с цвета, ще трябва да изберете евтиното решение за персонализиран печат на тениска, което отговаря на вашите изисквания и бюджет.

Първият вариант, който повечето хора знаят, е ситопечатът. Ситопечатът е идеален за поръчки в голям мащаб и може да помогне за поддържане на винаги ниска цена. Това е може би най-евтиният вариант, когато става въпрос за персонализиран печат на тениски. При тази опция дизайнът се отпечатва директно върху тениската.

При ситопечата всеки цвят се отпечатва отделно с помощта на специализирано и високотехнологично оборудване за печат. Освен върху тениски, ситопечатът може да се използва и върху други облекла, като шапки, шапки, чанти и др. Това е евтино решение, което е издръжливо и няма нищо залепено или бродирано върху ризата, тъй като е отпечатано директно върху дизайна.

Недостатъкът е, че е препоръчително да изберете светла тениска, за да сте сигурни, че вашият дизайн наистина се откроява, когато избирате това евтино решение за персонализирана тениска.

Следващата опция е печат на винил. Печатът на винил се превърна в популярен избор, тъй като вашият дизайн може лесно да бъде добавен към всяка цветна тениска. Вместо да печата директно върху материала, тази опция отпечатва дизайна върху винилов лист, който се изрязва по размер и след това се залепва върху артикула.

Винилът е чудесно решение за по-малки поръчки и е здрав и издръжлив. В допълнение към това, цветовете наистина се открояват и са живи. Те са отпечатани и веднага готови за носене, което прави това решение за бързо изпълнение, когато работите в много кратък срок.

И накрая, има бродерия. Бродерията е идеалният избор за компании, които искат висококачествен дизайн, който е направен да издържи. Когато става въпрос за евтини персонализирани тениски, бродерията е може би най-скъпата опция и е идеална за отпечатване на лого или емблема върху тениска, но не е добра за по-големи дизайни. Ако искате да покриете предната или задната част на артикула с печат, тогава това не е изборът за вас, тъй като ще бъдете таксувани на нишка.

Бродерията е фантастична опция за компаниите, тъй като предлага триизмерно покритие, което е дълготрайно, издръжливо и зашито на място. Това означава, че дори и при пране с голям обем, то няма да се износи, обели или разкъса.

Когато вземате решение коя опция да изберете за вашия персонализиран печат на тениска, добра идея е да определите кой ще носи артикула, колко често ще се носи и пере и какво очаквате от артикула. Ако екипът ви ще носи тениската само веднъж или два пъти, тогава сито или винилов печат е идеален, но ако служителите ви ще носят артикула пет дни в седмицата, тогава може да изберете малко по-скъпото покритие с бродерия отбележете всички квадратчета, за да отговарят на вашите нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *