Най-добрите дънки за жени с извивки – Ревю на дънки Levi’s 528 и 529 Curvy

By | July 31, 2022

Пробвали ли сте Curvy Jeans на Levi’s?

Levi Jeans може да е една от най-старите, популярни и признати марки в бизнеса. Една от причините Levi’s да е лидер в индустрията е фактът, че буквално можете да намерите десетки различни стилове и покрития в дамските дънки. Ако сте жена с извито тяло, може би вече имате съмнения дали Levis Jeans ще ви паснат.

Може би сте чували за линията Curvy Jeans на Levi’s. Може също да сте скептични относно това дали тези дънки наистина прилягат страхотно на бедрата и извивките ви. Има два стила, за които трябва да внимавате: 529 Women’s Curvy Boot Cut Jean (налични в размери 4-16) и 528 Juniors Curvy Skinny Jean (размери 1-13). Тези дънки са отговорът на нуждата от моден деним, предназначен да пасне на жени с класическа фигура на пясъчен часовник – по-големи бедра, бедра и по-малки талии. Тези дънки предлагат контурна кройка, която напълно елиминира често срещания проблем с празнината на талията. Докато проблемът с празнината на талията може да бъде коригиран с колан или ушиване по поръчка, дънките Holy Grail са тези, които предлагат ласкателно прилягане направо от багажника.

Какво казват отзивите на клиентите за дънките Levi’s Curvy?

Обширно проучване на отзиви на клиенти от Amazon, Zappos, Sears и други търговци на дребно разкрива, че повечето жени са развълнувани от кройката на тези дънки с извивки. Ще намерите много блестящи препоръки за дънки 528 и 529. Много коментари, в които се казва: „Това са най-добрите дънки, които някога съм притежавал“ до „тези дънки прилягат на тялото ми като пословична ръкавица“. Има редица плюсове и минуси, отбелязани в рецензиите, така че нека прегледаме, преди да ухапете куршума и да купите тези извити дънки:

Професионалисти:

– Разтегливостта позволява удобно прилягане и позволява на дънките да задържат формата си

– Гъвкава – изглежда страхотно облечена или облечена

– Не се показва задната страна при сядане или навеждане

– Стилът на ботуши балансира ширината на големите бедра

Минуси:

– Дължината на дънките може да се свие при пране – дори когато се перат на студено

– Първите признаци на износване могат да се появят след няколко месеца постоянно носене — отпред точно под халките на колана

– Премиум цветът индиго не е същият цвят, както изглежда онлайн – малко по-светъл

– Мустачките върху премиум индиго са по-забележими, отколкото изглежда на снимките онлайн

– Може да е трудно да се намери в местни или универсални магазини

Тези два стила са еластични дънки, направени с 1% спандекс за тънко прилепване към тялото. Предлагат се за закупуване в 3 дължини на вътрешния шев – къс (30″), среден (34″) или дълъг (34″). (Ако търсите дънки с повече разтегливост или по-голямо разнообразие от дължини на вътрешния шев, особено за изключително високи жени, може да намерите по-добър избор с PZI Jeans).

Като цяло тези извити дънки постоянно получават от 4 до 5 звезди от доволни клиенти. В интерес на истината, 85% от рецензиите на Zappos.com дават на тези дънки оценка 5 от 5 звезди! Фактът, че тези дънки може да са трудни за намиране в универсалните магазини, може да е възпиращ фактор за много жени, но бъдете сигурни, че тези дънки са налични за покупка онлайн. Не забравяйте да пазарувате за най-добрите оферти и най-големите спестявания. Много уебсайтове предлагат безплатна доставка – и можете също така да намерите допълнителен код на купон, за да спестите още повече пари от Levi’s Curvy Jeans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *