Най-добрите дрехи на Harley Davidson, които трябва да имате

By | септември 7, 2022

Ако притежаването на Harley-Davidson не е достатъчно, тогава имате нужда от други неща с логото на Harley-Davidson върху тях.

Ето топ облеклата на Harley-Davidson, които трябва да имате:

Тениска Harley-Davidson – Има няколко налични тениски Harley-Davidson с различни дизайни и щампи. Тези тениски са ежедневни ризи, които могат да се носят в обичайните дни, дори без мотоциклет Harley-Davidson. Тениските Harley-Davidson са популярни не само сред мотоциклетистите на Harley-Davidson, но и сред не-ездачите.

Яке Harley-Davidson – Harley-Davidson се идентифицира с онези мъже, които яздят на групи, облечени изцяло в черно и тероризирайки всеки пред очите. Сега изображението е променено, но ако все още искате да го преживеете отново, можете да вземете яке Harley-Davidson. Якетата Harley-Davidson често се правят от кожа. Те се произвеждат от производители на подписи като Levi’s и други. Черното е по-често срещаният цвят за якетата Harley-Davidson.

Ботуши Harley-Davidson – И мъжете, и жените са се влюбили в облика на Harley-Davidson. Ето защо Harley-Davidson предлага ботуши за мъже и жени. По-популярните марки за дамски ботуши Harley-Davidson са Trisha, Paige, Laredo, Amanda и Hustin 11. Междувременно най-добрите мъжки ботуши Harley-Davidson произвеждат Hustin 11, Faded Glory, Badlands, Crossroads-Steel Toe, Amarillo, Harness и Brake Buckle 6″ Steel Toe. Тези ботуши могат да се носят в градско каране или по време на дълго каране по селски пътища или просто за да покажете, че имате визията на Harley-Davidson.

Панталони Harley-Davidson – Като комплимент към якето Harley-Davidson предлага и панталони Harley-Davidson. Те са направени, за да завършат образа на Harley Davidson.

Каска Harley Davidson – Harley-Davidson не се интересува само от това как изглежда водачът. Те също са загрижени за безопасността на своите ездачи. По този начин те имат каски Harley-Davidson в продажба. В някои щати законът гласи, че мотоциклетистите трябва да носят каска. При положение, че карате Harley-Davidson, не бихте ли избрали и каска Harley-Davidson?

Аксесоари на Harley-Davidson – Шапки, слънчеви очила, обеци, гривни, колиета, талисмани, часовници… каквото и да е; Harley-Davidson го има. Марката, която може да изглежда като синоним на здрави мотоциклети, е извървяла дълъг път от самото производство на мотоциклети. Аксесоарите на Harley-Davidson се произвеждат, за да превърнат ездачите в истински мотоциклетисти. Ако искате да се състезавате с вашия имидж на Harley-Davidson, тези аксесоари са за вас.

Може да не е необходимо да имате всичко това, за да карате мотоциклет Harley-Davidson. Но ако обичате Harley-Davidson толкова много, тези дрехи и аксесоари са налични за вас. Можете да имате един комплект или да съберете колкото искате. В крайна сметка това е ваш личен избор и лично изразяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *