Можете ли да опънете дънките си Diesel правилно?

By | август 1, 2022

Като едно от задължителните облекла за модата, дизеловите дънки винаги пасват перфектно на тялото ви, когато са нови. Повечето дизелови дънки обаче губят форма след пране или други инциденти. Като цяло дънките се свиват след пране, което ги прави твърде тесни за носене. Ето няколко полезни съвета, за да възстановите дънките си, за да ви паснат отново.

Разберете точно кои части от дизеловите ви дънки са тесни и трябва да се разтягат, когато обуете дънките си. Както всички знаем, тъканта на долната част и бедрата е опъната хоризонтално. Според повечето хора със стандартно тяло долната част и бедрата на дънките обикновено изискват разтягане. Коланът на дънките е почти фиксиран, поради което трудно се разтяга. Ако е възможно, можете да изберете дънки с малко по-голяма талия, тъй като повечето тъкани на дънките ще се свият до известна степен.

Потърсете малка бутилка за вода с накрайник. Вземете бутилката с хладка вода и настройте дюзата за пръскане на средата. Не препълвайте бутилката, за да избегнете изтичане на вода.

Вземете правилния процес за различни части на дизеловото облекло. Ако искате първо да разтегнете дупето на дънките, напръскайте задната част, докато се намокри. Поставете седалищната част върху някоя от капачките на коленете си и я дръпнете силно за няколко секунди непрекъснато. Сменете останалите части и ги направете по същия начин. Облечете дизеловите дънки, когато сте напълно готови.

За бедрената част на мъжките дизелови дънки, просто го направете като задната част. Облечете дънките веднага след разтягане. Може би все още е мокър и след няколко минути ще изсъхне от топлината на тялото ви. Ако е възможно, можете да пробвате дънките си върху тялото на модела, за да се разтегне, тъй като е мокро и е доста неудобно за тялото.

По-добре е да поставите своите дизелови дънки върху тялото на модела след измиване. Ще получите по-удобно усещане, когато го носите отново. Нека дънките ви правят повече упражнения, когато са по тялото ви. Важно е да запазите оригиналната форма на дънките чрез сухо пране вместо пране с вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *